Netipičan boemski dom slavne manekenke

Lily Aldridge, slavna manekenda i Viktorijin anđeo, živi na američkom jugu i ima prilično netipičan dom.

I dok njena generacija uglavnom uživa u luksuznom minimalizmu i savremenom dizajnu, njen dom je uređen mnoštvom različitih stilova, boja, motiva, šara… koji se naslanjaju jedan na drugi.

Mogli bismo reći da su Lily i njen muž muzičar uredili svoj dom boemski, udobno, s puno topline i sentimenta, mnoštvom detalja koji simbolizuju njihove korjene, porodično nasljeđe i uspomene. Naročito se ističu egzotični detalji marokanskog stila.

I sama kuća je beomska, sagrađena je 30-ih godina prošlog vijeka, na što najviše asocira starinska kuhinja ukrašena mozaik pločicama.

Perzijski tepisi, kao i velike fotelje od baršuna pozivaju na opuštanje u ovom domu, baš kao i samostojeća kada koja se nalazi u centru opuštajuće oaze ovog modela.

Pri uređenju vile u pomoć su američkoj manekenki priskočili bliske prijateljice i dizajnerice Louisa Pierce i Emily Ward koje su uređivali su i domove Karen Elson i Leonarda DiCaprija.

Relaksirajući i elegantan enterijer s pregršt drvenih detalja na podovima i plafonima prava je porodična oaza u kojoj uživa ovaj poznati bračni par.