NAJSKUPLJI PENTHAUS U NJUJORKU VRIJEDAN 169 MILIONA DOLARA

Čitav 96. sprat 432 Park Avenije zauzima predivan penthaus potpuno opremljen komadima Fendi, Bentley i Hermes.

Najviši penthaus u Njujorku zvanično je došao na tržište i ima izuzetnu cijenu. Ponuđen za 169 miliona dolara, čitav poslednji sprat, 432 Park Avenije sada je jedna od najskupljih nekretnina u gradu.

Neboder koji je dizajnirao urugvajski arhitekta Rafael Vinjoli, a enterijere je izradila njujorška firma Deborah Berke Partners, izazvao je veliko interesovanje kada je izgrađen pre šest godina i namamio bogate kupce (među njima Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza) zahvaljujući prostranosti i pogledu koji pruža.

Iako nedavni izveštaji sadrže detaljne pritužbe sadašnjih stanara, to nije sprečilo trenutnog vlasnika, saudijskog milijardera Favaza Al Hokaira, da bude ambiciozan sa devetocifrenom traženom cijenom – otprilike dvostruko više nego što je platio 2016.

Penthaus se prostire na 830 kvadratnih metara, ima šest spavaćih soba, sedam kupatila, privatni lift, biblioteku i veliku sobu sa pogledom na istok. Opremljen je kolekcijom dizajnerskog namještaja najpoznatijih brendova poput Fendi, Bentley i Hermes – i sve je to uključeno u cijenu.

Zgrada takođe dolazi sa mnoštvom raskošnih pogodnosti, uključujući zatvoreni bazen, najsavremeniju teretanu, saunu i vinske podrume sa kontrolom klime.

LUXLIFE