Muzička superzvjezda Drejk se pohvalio novim imanjem

Već nedeljama se naširoko šuška da je muzička superzvijezda Drejk kupio ogromnu kuću od Robija Vilijamsa u planinama iznad Beverli Hilsa.

Robi Vilijams je za imanje tražio 85 miliona dolara, dok zapisi pokazuju da je lukuszni posjed plaćen tačno 75 miliona dolara. Uprkos sniženju, ta prodajna cijena je i dalje odlična zarada za Vilijamsa, koji je 2015. kupio imanje u toskanskom stilu od suosnivača brenda Guess, Armanda Marciana za „samo“ 32,7 miliona dolara.

 

MLS

Trenutni detalji i fotografije imovine su oskudni, ali poreska evidencija pokazuje da je postojeća krovna konstrukcija od terakote prvobitno izgrađena 2001. godine i napravljena od strane KAA Design Group, nudeći ogromnih 2400 i više kvadratnih metara savremenog životnog prostora na dva nivoa.
Vilijams i njegova supruga Ajda Fild nedavno su renovirali enterijer kuće u mediteranskom stilu i sada dominiraju bijela i bež boja, elegantna rasvjeta i mermeni podovi.

 

MLS

Smještena iza dugačkog privatnog prilaza, elegantna kuća ima lijepo uređene prednje bašte i garažu za 11 automobila. Sobe velikih razmjera su odlične za zabavu i imaju velike prozore sa kojih se pružaju slikoviti pogledi na kanjon i svjetla grada, dok sjajni sadržaji uključuju lift, vinski podrum, teretanu i sobu za igre.

 

MLS

Glavna kuća uključuje sedam spavaćih soba i 13 kupatila, plus zasebno krilo za osoblje sa tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i kuhinjom. Takođe su na raspolaganju ogromne formalne dnevne sobe i trpezarije, gurmanska kuhinja sa kutkom za doručak i bibliotekom, i par porodičnih soba, od kojih jedna ima dvostruku funkciju kao bioskop na otvorenom, dok dvorište uključuje pansion, bazen popločan mozaicima, kuhinju u zatvorenom i na otvorenom i „skriveni“ teniski teren.

dirt.com