Minimalistički radni prostor koji se prilagođava svim vašim potrebama

Oakywood predstavlja minimalistički i prilagodljiv kućni radni prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

U pitanju je poljska kompanija koja spaja zanatstvo, prirodne materijale i tehnologiju kako bi stvorila jednostavne, elegantne i inovativne komade nameštaja i dodataka koji će redefinisati vašu radnu površinu i učiniti rad ugodnijim iskustvom. Posebna inovacija brenda jeste Oakywood 3D Configurator, alatka koja će vam omogućiti prilagođavanje radnog prostora prema vašim potrebama.

oakwood

Uz realističan 3D prikaz stola i police, moći ćete izvršiti podešavanja i birati između različitih dimenzija i završnih obrada. Oakywood 3D Configurator sada je dostupan i za najprodavanije prostirke za sto. Assortiman uključuje stolove za stajanje ili sjedenje, radne stanice, stalke za računar, punjače, skladištenje za laptop, olovke, stalke za slušalice, bežične priključne stanice i još mnogo toga.

Svi proizvodi su dizajnirani, prototipovani i proizvedeni korišćenjem savremenih digitalnih procesa, mašinski obrađeni i ručno izrađeni od drveta, filca, plute i vune. Sve komade izrađuju od odgovornih i održivih izvora materijala. Oakywood-ov stil podrazumeva Japandi estetiku, spajanje modernih, čistih linija skandinavskog dizajna sa japanskim minimalizmom. Čiste linije i osjećaj jednostavnosti stvaraju organizovan i efikasan radni prostor.

 

oakwood

 

oakwood

“Mi stvaramo jedinstvene proizvode od drveta – dodatke koji će upotpuniti vaš radni prostor”, kaže glavni dizajner kompanije i dodaje: “Želimo da svi imaju trajne i funkcionalne proizvode koji su izrađeni iz ljubavi prema drvetu i prirodi, koristeći materijale iz odgovornih izvora”.

Oakywood je brend koji definitivno zaslužuje vašu pažnju – njihovi proizvodi su sve što vam treba ukoliko želite da imate funkcionalniji i efikasniji radni prostor u okviru svog doma.