Magične crno-bijele sobe

Gledate li na svijet crno-bijelo? Obično to može biti loša stvar, ali u dizajnu interijera to je vrlo dobra stvar. Jednobojno ne znači dosadno, kada se stručno primjeni, ovaj koncept dizajna može biti izveden na način koji oživljava dnevnu sobu. Postoji bezbroj načina da se ove boje koriste na način koji je zanimljiv i privlačan. Prikupili smo nekoliko dnevnih soba koje to prikazuju do savršenstva i ugrađuju ovu paletu boja na različite načine. Vidite li svijet crno-bijelo (i nekoliko nijansi sive)? Pretvorite svoju viziju u stvarnost i zabavite se!

 

Juraj Talcik

 

Dnevni borabak inspirisan starinskim glamurom koji se može pohvaliti modernim bijelim zidovima oblikovanim krunom i nevjerojatno glamuroznim bijelim lusterom. Tu je i odvažna crna sofa sa klasičnim tehnikama dizajna. Buket crvenih ruža dodaje boju prostoriji bez kvarenja efekta.

 

 

Inuti

 

Jednostavnost je ključna. Nema ništa gore od sobe koja je pretrpana i odvratna. Ova soba dokazuje da možete imati moderan dnevni boravak i da vam ne treba puno da to postignete. Slika i zidna lampa sa zakretnom rukom je jedini dekor u ovoj prostiruji i savršeno se uklapa.

 

Još jedan dnevni boravak u kome je prikazana jednostavnost. Kako bi soba izgledala veća, dizajner je koristio oštar bijeli zid. Zatim, genijalnim potezom – učinio i sve ostalo bijelim. Velika crna moderna sofa i stolići za kavu su dramatičan kontrast, dok sivi tepih pruža čvrstu osnovu i ublažava dio kontrasta

 

ID White

Geometrijski uzorci i moderna umjetnost karakterišu ovu veličanstvenu sobu. Crna, bijela i siva su ugodna mješavina, s tkanim tepihom koji omekšava estetiku sobe. Geometrijski dizajn jedinstvenog stolića za kafu dodaje dimenziju prostoriji, dok bujne sobne biljke predstavljaju osvježavajući prasak boja. Bijela sofa je skoro poput mjehurića i izgleda kao lijepo mjesto za opuštanje.