Luster koji osvjetljava ali i stišava domove

Luxxbox je lansirao novi, originalan luster za takozvano akustično osvjetljenje, što znači da ćete uz maksimalnu apsorpciju buke dobiti i krajnje simpatičan dekor u kući.

 

Stvaranje ovakvog jednog lustera nas nimalo ne čudi jer već znamo da se radi o firmi čiji su dizajni odavno prevazišli tradicionalne, klasične modele. Sve je sada stvar živopisne interpretacije praktičnih i poznatih svetiljki koje predstavljaju kombinaciju međunarodne stručnosti i lokalnog znanja. Ova nova vrsta osvjetljenja je ipak prvenstveno namenjena svim onim prometnim radnim okruženjima, kao i svim velikim prostorima kojima treba dodati malo elegancije i ublažiti prazninu na plafonu.

 

Foto: luxxbox

 

Upravo ovakav jedan luster dolazi u dvije veličine i čak trinaest prelepih boja, pa svi oni koji se odluče za njega imaju gotovo nepreglednu mogućnost kombinovanja dizajna. Konfigurisan sa mekanim spoljnim djelovima koji podsjećaju na škrge, ovaj luster posjeduje moćan LED izlaz i nevjerovatnu sposobnost da apsorbuje buku, posebno u većim, komercijalnim prostorima.

 

Foto: luxxbox

 

Foto: luxxbox

 

Idealan je za predvorja hotela, foajee ali i zasvođene plafone kojima je često potrebna apsorpcija buke zbog velikog odjeka. Jednom rečju, luster skromnog naziva illi, ali raskošnih performansi idealan je za sve one koji žele nešto drugačiju, tišu ali i svetliju atmosferu u domu.