Lažni mermer za savršen dekor

Mermer je jedan od najkvalitetnijih i najeksluzivnijih materijala za uređenje enterijera, ali je i među najskupljim što ga čini većini ljudi nedostupnim.

Za mermer će mnogi reći da je klasik, ali činjenica je da jedno vrijeme nije bio među često korištenim materijalima. Ali prošle godine je bio među najvećim trendovima u uređenju vrativši se na velika vrata.

Sada se upotreba mermera ne svodi samo na velike površine i grandiozne elemente, poznati brendovi su ga uveli i kroz sitnice (ploče na kafe stolićima, vaze, poslužavnike i druge ukrasne posude) kako bi postao dostupniji većem broju ljudi.

Iluziju mermerne površine možete dobiti korištenjem bojom za farbanje, ali nas su oduševile ove tapete koje su spoj mermernih šara i elegantnih boja.

Na zidu stvaraju efektan, ali suptilan dekor i odlično izgledaju u baš svakoj prostoriji – od kuhinje do kupatila. Ove tapete su proizvod firme Calico Wallpappers i imajući u vidu da koštaju oko 30 dolara po metru kvadratnom možemo reći da su znatno dostupnije od pravog mermera.

 

A new Wabi Cloud washroom installation by @antoniagk at Fresh Space Interiors ☁️

A post shared by Rachel & Nick Cope (@calicowallpaper) on


 


 

The powder room “looks like a memory box filled with seashore curiosities…” — @amylaudesign @housebeautiful ✨

A post shared by Rachel & Nick Cope (@calicowallpaper) on