Lampa koja izgleda kao veliki mjehurić oduševljava svojim jedinstvenim dizajnom

Air – Shape je inovativan i inspirativan dizajn lampe koji je inspirisan magičnim i eteričnim mjehurićima. Ova lampa će dati bilo kojoj prostoriji atmosferu iz snova, promjeniti njen ton i unjeti ličnost i karakter u svaki dom. Jednostavno rečeno, Air – Shape je dizajniran tako da bude neobičan, delikatan i hirovit, a ipak elegantan i sofisticiran.

 

Svijetlo koje emituje Air – Shape lampa nije obično, već ima sposobnost da stvori osjećaj spokoja, topline, hladnoće, minimalizma ili ekstravagancije, zavisno od stila i raspoloženja sobe. Lampa je inspirisana raznim izvorima, uključujući prirodu i umijeće čovječanstva, a takođe se može povezati sa našim sjećanjima iz detinjstva na vrijeme kada smo uživali u igri sa mjehurićima.

Air – Shape lampa je oblikovana tako da bude slična mjehuriću koji se upravo formira, sa elementima neizvjesnosti i krhkosti koji šalju poruku potencijala i rađanja. Staklo je savršen materijal za otjelotvorenje ovog koncepta, posebno iridescentno staklo koje hvata prizmatične kvalitete površine mjehurića.

Tradicionalne metode duvanja stakla pomažu u stvaranju nasumičnih, ali nežnih izbočina forme koja je inspirisana mjehurićima Air-Shape-a, dok metalni prsten služi kao vizuelni portal iz kojeg se izdiže delikatni oblik, a takođe sadrži stvarno osvjetljenje koje postavlja raspoloženje za ovo tijelo.

Air – Shape lampa se može okačiti na različite načine, što omogućava njenu primjenu u različitim prostorijama. Može pretvoriti bilo koji zid u magičnu površinu koja je naizgled sposobna da generiše snove i letove mašte. Viseći iznad stolova ili glava, lampa stvara laganu i zabavnu atmosferu koja odražava sopstveni hiroviti dizajn.

Kako god da je postavite, osvjetljenje će sigurno promjeniti ton sobe u trenutku kada svetlost počne da pleše na staklenoj površini.