Kuhinje od nerđajućeg čelika

Abimis predstavlja Ego Mirror, kultnu kuhinju od nerđajućeg čelika koja kombinuje najviše performanse profesionalnog ugostiteljstva sa najčistijim oblicima domaćih kuhinja. U potpunosti napravljena od nerđajućeg čelika aisi 304, ujedno najotpornijeg, najbezbjednijeg i najpogodnijeg za kontakt sa hranom, Ego je kuhinja po mjeri Abimis kompanije.

 

abimis

 

abimis

Drugim riječima, ova nevejrovatna kuhinja nudi neosporan kvalitet i jedinstveni dizajn koji će vam pomoći da vaš dom zablista!

Kao što i sami možete vidjeti, klasična kuhinja od čelika postala je nevjerovatno sjajna zahvaljujući svojoj specijalnoj verziji sa završnom obradom u ogledalu. Upravo je ogledalo zaslužno za stvaranje igre svjetlosti i refleksije koje transformišu Ego kuhinju u zaista spektakularan element koji se može uklopiti u najrazličitije stilove.

Istovremeno, ovakva kuhinja je idealan način da promjenite percepciju samog prostora i pružite mu veći osjećaj otvorenosti i prozračnosti. Već dobro poznata vrata pod kosinom potpuno integrisana u strukturu, velike ergonomske ručke, ekskluzivni udubljeni dio koji pruža veću slobodu kretanja i radna ploča idealna za higijenu i praktičnost, ostaju karakteristični elementi nove Ego linije.

U savršenom spoju funkcionalnosti i estetike, svaka ova kuhinja, bez obzira na njenu konfiguraciju i završetak, dizajnirana je i napravljena po mjeri. U svojoj verziji sa ogledalom, sa reflektujućom površinom, Ego određuje stil i atmosferu sobe i, posebno unutar dizajna otvorenog prostora, transformiše kuhinju u žarišnu tačku doma u kojem se nalazi.

Vizuelni efekat završne obrade ogledala, sa svojom reflektujućom površinom, je zaista privlačan i čini veliki uticaj, dodatno naglašavajući vještinu Abimisa u dizajniranju kuhinje koja može garantovati visoke performanse i obezbjediti lijepo i ugodno mesto za pripremu najukusnijih obroka.