Kate Moss u ulozi dizajnerke enterijera

Kate Moss smo navikli da gledamo na modnim pistama, kao dizajnerku odjeće i beauty proizvoda, ali slavna Britanka se sada oprobala i kao dizajnerka enterijera. Ona je osmislila izgled jedne od kuća za odmor na seoskom imanju u Engleskoj koja se nalazi u blizini bivšeg kamenoloma Cotswolds.

U novom poslu Kate je udružila snage sa vlasnikom kompanije Yoo, arhitektom Johnom Hitchcoxom i francuskim dizajnerom Philippom Starckom. Nakon višemjesečnog rada, javnosti je predstavljena petosobna kuća koja je smještena na imanju od više od 280 hektara, pa tako posjeduje prostrano dvorište i privatni bazen.

1p k 29

3p k 29

Unutrašnjost je uređena u eklektičnom retro-glamur stilu. Baza je tradicionalnim engleski stil, pa se tako nalaze vintage komadi iz različitih perioda od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog vijeka koji su odlično kombinovani sa modernim predmetima inspirisanim pop kulturom.

4p k 29

Sav namještaj za kuću izabrala je Mossova i potrudila se da svaki komad bude sa potpisom nekog od značajnih dizajnera. Pogledajte kako izgleda prva kuća čiji je enterijer osmislila čuvena manekenka.

5p k 29

6p k 29

2p k 29

Izvor – injournal.rs