Sea Star okuplja ubitačnu regionalnu hip-hop ekipu koju predvode Vojko V, Klinac, Kuku$, Buntai…

Nakon što su zagrebački trap majstori Kuku$, splitski hip-hop genijalac Vojko V i mlada osiječka muzička nada z++ među prvima potvrdili svoj dolazak u magičnu lagunu Stella Maris, danas im se pridružuju i novi članovi Sea Star ekipe!

Ovu ubitačnu hip-hop postavu proširiće niko drugi do najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac iz Banjaluke, zagrebački sastavi Buntai i 30Zona, te slovenačke nove nade Brudaz i Young Sanci.

Pojačanja stižu i iz Zrenjanina, a predvodi ih sve popularnija trap zvijezda Ognjen iz kolektiva Hazze, te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Svi oni okupiće se na Sea Star festivalu 22. i 23. maja, a već sljedeće sedmice nam stiže i objava novog hedlajnera koja će vas, garantujemo, silno obradovati!

Sea Star Gang pojačava listu top imena na ovogodišnjem festivalu koji u umašku lagunu Stella Maris, dovodi i vodeću techno zvijezdu današnjice Amelie Lens, svjetsku senzaciju Meduzu, globalno najpopularniji bend ovih prostora Dubiozu Kolektiv, apsolutni vrh regionalne elektronske scene u kojem su Umek, Tijana T, Insolate, kao i superjaku techno reprezentaciju na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Prvo ime ovog novog talasa objave je Klinac iz Banja Luke, zvijezda nove generacija koja je za kratko vrijeme izrasla u jednog od najvećih predstavnika novog urbanog pravca na ovim prostorima. Muziku, tekstove i produkciju radi sam, a njegove pjesme bez problema hvataju višemilionske brojeve na YouTubeu i Deezeru, dok mu i starije kolege predviđaju da je njegovo mjesto na samom tronu – zagarantovano!

Friško sa zagrebačkog asfalta u umašku lagunu dolazi pojačanje iz Kozari Bronxa, trap crew 30 Zona te Buntai, koji su na prošlogodišnjem Sea Staru dokazali da im velike pozornice nisu nikakav problem. Čest gost zagrebačkih trap partija Ognjen iz srpskog kolektiva Hazze predstaviće svoj solo materijal, a na fleksanje do jutra zovu i bad boysi slovenačke scene trap crew Young Sanci uz mladi kolektiv iz Ljubljane Brudaz. Novosadsku ekipu Cake Boys, koja se već pet godina bave selekcijom i promocijom hip hop glazbe ali i lifestylea, predstavljaju izvrsni Triad & Yeah Left,

Četvrto izdanje Sea Star festivala održaće se na festivalski nadaleko poznatoj lokaciji – laguni Stella Maris u Umagu, 22. i 23. 5., uz Welcome Party 21. te Closing Party 24. maja 2020. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od samo 64 KM, što iznosi oko 40 odsto popusta u odnosu na finalnu cijenu. U prodaji su iVIP Gold ulaznice po cijeni od 210 KM, a njih možete pronaći na web stranici Sea Star festivala. U prodaji su i turistički paketi već od 46 EUR, koji pored ulaznice obuhvataju i smještaj, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje obuhvataju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na sajtu Sea Star festivala.