Kancelarija kao veliko igralište

Ovaj radni prostor smješten u višespratnici uključuje tri krovne terase, kafeteriju, teretanu, sobu za masažu, prostor za organizovanje događaja, muzičku sobu, sobu za prijem klijenata i veliko igralište. Da, dobro ste čuli, u ovoj kancelariji zaista ima sasvim dovoljno prostora za relaksaciju, odmor ali i igru!

U pitanju je radni prostor u kome se zaposleni sastaju, povezuju, razmenjuju kreativne ideje i rade. Štaviše, ovo je mjesto gdje se osjećaju kao kod svoje kuće. Koncept dizajna osvjetljava inovacije u svim svojim aspektima kao što su: ljudska razmjera, linije vida, biofilija, važnost zadržavanja u određenim radnim zonama, elementi iznenađenja, intimnosti i cirkulacije zaposlenih.

 

 

Saradnja kompanije sa dizajnerskim timom je rezultirala kružnim okruženjem koje daje fleksibilnost profesionalnom radu od kuće. Uzimajući u obzir ovu stavku, za kancelariju je odabran najudobniji namještaj – neki komadi su ponovo iskorišćeni, odnosno preneseni iz stare kancelarije kompanije, dok su kupovinu novog namještaja odredili visoki održivi standardi.

Suštinski element održivog radnog mjesta je stvaranje radnog prostora kroz biofilna sočiva. Hiljade biljaka ima dom u ovoj kancelariji, ali i teksture materijala, i razigranost linija, probijajući se kroz ravnu mrežu same zgrade kad god je to moguće. Drugo, gledanje na specifične individualne potrebe poboljšava blagostanje i produktivnost. Ova kancelarija je ispunjena specijalnim radnim jedinicama koje blokiraju spoljašnje stimulanse, povećavaju koncentraciju i omogućavaju zaposlenima da daju sve od sebe.

Jednom rečju, ovaj radni prostor je mjesto gdje se spajaju posao, odmor i dom. Na taj način su kombinovani poštovanje korisničkog iskustva, vrijednosti kompanije i ravnoteža između međuljudske dinamike i individualne koncentracije. Kancelarija predstavlja raznolikost stilova i ličnosti, a njen dizajn kombinuje različite funkcije koje možete pronaći u gradu.

Ovaj radni prostor je dinamičan, lijep i zabavan i poziva sve one koji zakorače unutra da pregledaju i otkrivaju nove prostore, smješne detalje i elemente kao što su veliki udoban kauč, livada puna biljaka i drveća ili udoban kutak sa kaminom.