Kako dekorisati enterijer Viva Magenta bojom

Prema Institutu za boje Pantone, boja 2023.godine je Viva Magenta i ona u našu svakodnevicu unosi obilje luksuza.

 

 

Sa kojim stilovima se Viva Magenta najbolja uklapa?

 

Viva Magenta se lako može integrisati u sve vrste enterijera, od vintidž do minimalističkih – vaš zadatak je da je iskoristite tako da čitav jedan ambijent na kraju izgleda kohezivno i skladno.

 

Koje boje se najbolje slažu sa Viva Magenta?

Kao boja, Viva Magenta je prilično kompatibilna sa drugim nijansama i samim tim, broj kombinacija koje su vam na raspolaganju praktično je neograničen. Ova živahna Pantone boja se dobro slaže sa neutralnim kada postaje prava stilska izjava, sa dubokim tonovima dragulja kao što su smaragdno zelena i tamnoplava koji stvaraju još jedan smjeli akcenat, sa tamnim nijansama koje naglašavaju njenu blistavost, kao i neon tonovima koji su njen savršeni kontrast.

 

 

Zidovi u Viva Magenta boji

Najhrabrija i najodvažnija ideja je bojenje zidova ili možda plafona ovom bojom. Ukoliko ste spremni da zaronite u njenu lepotu, možete da obojite sve zidove njenim tonovima, a ako to nije u skladu sa vašim stilom i mogućnostima, možete se držati samo jednog akcentnog zida. Bordure i tapete su takođe dobrodošli akcenti u jednom enterijeru. Prije nego što napravite tako drastične promjene u svom domu, dobro razmislite o cjelokupnoj šemi boja i najboljem načinu za dodavanje Viva Magenta boje, na bilo koji način.