Jednostavan francuski dizajn karakteriše novu kolekciju lampi

Formalna čistoća i jednostavan dizajn: ovako bi se na najbolji mogući način mogle opisati najnovije stone i podne lampe firme Le Deun Luminaires.

 

ledeun

 

ledeun

 

ledeun

 

ledeun

Najprije, novost je da je čuvena lampa Sirius dobila sasvim novi i originalan oblik, s tim što je uspjela da zadrži originalni displej, i obezbjedi sebi dva nova kako bi omogućila više slobode prilikom instaliranja. Drugim riječima, ova zidna lampa se može postaviti i kao plafonsko svjetlo, a njen smjer je podesiv na licu mjesta.

Praktična i inovativna, ovoga puta sa nešto kompaktnijim dizajnom, lampa je dostupna u crnoj i bijeloj boji, a zahvaljujući svom pljosnatom obliku idealna je za korišćenje u malim, odnosno užim djelovima doma.

Osim ovog modela, kompanija je odlučila da se pohvali i svojim najprodavanijim stonim lampama, koje su sada dostupne u svim bojama i završnim obradama, a kao što već i sami vidite, idealno podržavaju minimalistički dizajn. U ponudi su još i lampe inspirisane geometrijskim formama, poput Kuatuor modela, koji u osnovi predstavlja međusobno povezan dvostruki kvadrat koji, iako je smjeo, odiše čistom jednostavnošću.