Jedinstvene i moderne kalendarske ideje za 2023

Kao da je to postala tradicija, mnogi od vas loveza kalendare kao podsjetnik na njihov raspored i aktivnosti kod kuće i na poslu. Iako pametni telefon već ima svoje karakteristike, život se čini nepotpunim ako nemate kalendar.

Prije nego što zaboravimo da vrijeme leti, podjelićemo neke jedinstvene ideje za kalendar sa modernim izgledom koji će vas natjerati da požurite u godinu koja je pred vama.

1.Klasični dizajn kalendara nikada nije bezvremenski. Crni, bijeli i crveni akcenti za praznike uvijek upadaju u oči.

Pinterest

 

2. Ako ste zauzeta osoba i nikada nemate vremena da mijenjate kalendar svake godine. Ovaj vječni kalendar i dalje izgleda lijepo na vašem stolu.

Pinterest

3. Nije samo kalendar! Osim svog jedinstvenog dizajna, ovaj kalendar se može koristiti i kao edukativni alat za učenje djece kod kuće.

Pineterest

 

4. Minimalistički viseći kalendar sa prekrasnim klasičnim dodirom. Ovaj dizajn kalendara služi i kao prekrasan zidni prikaz na početku godine.

Pintereast

 

5. Kalendar u obliku životinje zaljubit će svakoga. Najbolje je da ga držite podalje od djece ako ne želite da se igraju s njim!

Piterest

6. Na prvi pogled samo izgleda kao šareni zidni displej. Prekrasna kombinacija boja, okvira i tema neće vas natjerati da pomislite da se radi o kolekciji zidnih kalendara.

Pinterest