Jedinstvena luksuzna vila koja pluta na vodi

Ako želite da budete u netaknutim plavim vodama, ali ne želite da uplovite pravo u njih – evo savršenog prijedloga za vas. Govorimo o plutajućoj vili na Floridi koja je idealna za vaš sljedeći odmor.

Vila koju nudi The Nightfall Group, VIP usluga konsijerža za putovanja i iznajmljivanja, je prva ove vrste. Plutajuća vila se nalazi na obali Fort Loderdejla, oblikovana je kao jahta i napravljena u potpunosti od nerđajućeg čelika.

 

Usidrena iznad vode, vila dolazi sa ogromnih 900 kvadratnih metara stambenog prostora. Može udobno da primi do 10 gostiju i ima ogroman veliki salon sa jednako velikim panoramskim staklenim zidovima za pogled na kristalno čistu vodu. Vila se takođe može pohvaliti trpezarijom za 12 osoba, kuhinjom, bioskopom, prostorijom za igre, krovnom terasom sa hidromasažnom kadom i dosta otvorenog prostora za boravak i zabavu gostiju.

Za slatki san nakon dana na suncu, posjetioci mogu da biraju između tri kabine od kojih svaka ima luksuzne bračne krevete i kompletne dizajnerske kade na gornjoj palubi ili dve dodatne kabine koje se nalaze na prvom spratu.

Nightfall grupa takođe pruža dodatne usluge kao što su iznajmljivanje automobila, transferi do aerodroma, čarter letovi, usluge kuvara i spa centra, lični treninzi, kupovina i još mnogo toga kako bi vaš odmor bio svestrano zabavno iskustvo.