Javni poziv: BRiO Business Academy

U cilju pružanja podrške razvoju poslovnih ideja mladih osoba u Bosni i Hercegovini, Inovacioni centar Banja Luka realizuje program pod nazivom „BRiO Business Academy.“

„BRiO Business Academy “ predstavlja edukativno-mentorski program koji ima za cilj da mladim osobama, sa dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja.

„BRiO Business Academy“ pruža mladim, ambicioznim preduzetnicima, i onima koji to žele da postanu priliku da steknu znanja i vještine koji su im potrebni.

„BriO Business Academy“ vam pruža mogućnost da dalji razvoj poslovne ideje nastavite u okviru poslovnog inkubatora Inovacionog centra Banja Luka.

BriO Business Academy je program koji mladima sa poslovnim idejama pruža priliku da kroz izadu poslovnog plana testiraju tu ideju i dobiju uvid o pozicije njihove budeuće firme na tržištu. Suštinski, obuka će im pomoći da steknu uvid da li za njihovu poslovnu ideju ima mjesta na tržištu, da li ju je potrebno preoblikovati ili prilagoditi ciljanom tržištu i klijentima, a bez finansijskog ulaganja.

Učesnicima će tokom trajanja programa na raspolaganju biti stručnjaci iz oblasti preduzetništva, biznisa, marketinga i finansija, koji su prepoznali značaj preduzetničkih programa obuke.

UniCredit Bank Banja Luka je prepoznala značaj ovog događaja u davanju podrške mladima sa preduzetničkim idejama, te će predavač na modulu finansija biti Dijana Medan koja će podijeliti svoje dugogodišnje znanje i iskustvo stečeno radom u banci sa polaznicima programa. Kroz aktivnosti bankarstva sa društvenim uticajem UniCredit Bank Banja Luka nastoji biti nosilac promjena u društvu, kao i pružiti podršku razvoju lokalnih zajednica.

Dodatno, pojedinci i timovi čije ideje budu ocijenjene kao najbolje će dobiti priliku da svoj razvoj nastave u okviru Poslovnog inlubatora i da na taj način uđu u svijet preduzetništva.

„Program BriO Business Academy su pohađali neki od stanara Poslovnog inkubatora, i upravo je ovaj program bio podstrek za realizaciju njihovih poslovnih ideja. “ – dodali su iz Inovacionog centra Banja Luka

 

Prijave za ovaj program su otvorene do 17. novembra, a sve informacije su dostupne na web stranici www.icbl.ba. Prijavni proces je pojednostavljen i dovoljno je popuniti prijavni obrazac.