Idealan dom za Vodolije

idealna dom za vodolije

Vodolija je znak koji je uvijek okružen ljudima i najcjenjeniji je kao iskren i pravi prijatelj. Ima razvijen osjećaj za druge ljude, njihove potrebe i probleme. Neobični su, inovativni, humani i originalni.

Imaju poseban stil i svoj, jedinstven pogled na svijet. Kao što i njihov karakter nalaže, tako i dom u kome žive mora biti u najmanju ruku nesvakidašnji, a opet prijatan za Vodoliju i njene brojne prijatelje.

Open space dom

uredjenje doma po horoskopul

Stan ili kuća koji bi odgovarali Vodolijinom senzibilitetu je u formi open spacea, ali sa puno nivoa, prolaza sa lukovima, stepeništima od modernih materijala i modernih oblika. Takođe, Vodolija voli svijetle prostore, tako da će zavoljeti svaki prostor s puno prozora i prirodne svjetlosti.

Na zidovima, po mogućnosti dvobojnih varijanti, dnevnog ili radnog prostora, poželjne su slike futurističkih majstora, podovi treba da su u pločicama ili lakiranom parketu koji se vidi, sa detaljima modernih skulptura od keramike, stakla ili čelika. Ako se koriste zavjese, neka budu s apstraktnim motivima.

uredjenje doma vodolije

Boje zidova, zavjesa ili namještaja poželjno je da su u bež, ljubičastoj (trpezarija i kuhinja), plavoj, indigo ili akvamarin (spavaća soba), ali dobrodošla je i tirkizna.

Rasvjeta i tehnologija

Pripadnici ovog vazdušnog znaka obožavaju promjene. Vodolije zato često vrijeme provede osmišljavajući svoj prostor i novitete kojima bi ga obogatile.

idealan dom vodolije

Kao što smo naglasili, svjetlost im je veoma bitna pa će često kupovati raskošne lustere, stone ili samostojeće lampe, te druge vrste rasvjete. Vodolije ne bježe ni od moderne tehnologije, čije novotarije unose u svakodnevni život, pa tako i u životni prostor.

Boje: sve nijanse plave, žuta

Omiljena prostorija: dnevna soba

Specifični dekori: rasvjeta, neobični ukrasi