Fitnes sto sa ugrađenim biciklom koristi vašu energiju za punjenje elektronskih uređaja

Acer je razvio sto sa bicikom koji koristi fizičku ljudsku energiju (kinetičku energiju) za generisanje snage dovoljno jake za punjenje vaših omiljenih elektronskih uređaja.

Košta ispod 1.000 dolara, pun naziv mu je eKinekt Bike Desk i opisuje se kao fitnes bicikl koji služi i kao pametni sto. Predstavljen na CES 2023, ovaj originalni sto može da puni vaše uređaje samo kada se okreću pedale ugrađenog bicikla. Acer objašnjava da jedan sat konstantne vožnje biciklom pri 60 obrtaja u minuti na biciklističkom stolu može da generiše 75 vati snage koju sam generiše.

 

Acerov fitnes sto sa ugrađenom biciklom koristi vašu energiju za punjenje uređajaphoto: acer

Nije loše, posebno kada ne šteti okolini, održava vas u formi, a takođe vam omogućava da ostanete produktivni. Snaga koja se generiše u procesu može se koristiti za napajanje vašeg laptopa i pametnog telefona pomoću USB-A i USB-C portova na stolu. Osim opcije za skladištenje laptopa i drugih sitnih stvari, sto nudi poseban deo za držanje flašice vode ili vašeg omiljenog pića.

Ekološki sto za bicikle sadrži PCR plastiku u svojoj radnoj površini i kućištu i ima za cilj da sve radoholičare uposli maksimalno tokom cijelog dana. Okretanjem pedala, svi oni koji se odluče da kupe ovaj sto imaju mogućnost da spoje lijepo i korisno a da se ujedno pokrenu i (bar malo) oslobode sedentarnog načina života.

 

Acer eKinekt Bike je jedinstven sto za radoholičare koji žele da se pokrenu tokom radnog danaphoto: acer

 

Biciklistički sto je dostupan u radnom i sportskom režimu. Tokom radnog režima, sto se može pomjeriti bliže stolici omogućavajući vam da sjedite u uspravnom položaju dok kucate i okrećete pedale. U sportskom režimu, sto se može pomjeriti naprijed da bi se obezbjedio dodatan prostor za noge. Visina stola i sjedište su podesivi.

Acer takođe nudi prateću aplikaciju za pametne telefone koja vam pomaže da pregledate napredak tokom vremena. Vodiće računa o trajanju vašeg rada, sagorjelim kalorijama i generisanim vatima.

mojenterijer