Elegancija i romantika u vašoj spavaćoj sobi

Uzbuđeni krhkom i delikatnom ljepotom luksuznog francuskog stila kraljevske epohe, ponekad se možemo ponijeti očima uma u svijet bezvremenske elegancije i najfinije romantike. Ovu francusku prefinjenost možemo unijeti u našu spavaću sobu, rekreirajući svijet pun raskoši, ali i tople nježnosti odabirom odgovarajućih zaliha. Kao i u slučaju svake spavaće sobe, našu pažnju zarobljava uglavnom krevet , koji je komad koji daje stilski ton. Zaustavili smo se kod šarmantnih francuskih kreveta koje je realizovala The French Bedroom Company. Ovi kreveti su elokventne kreacije koje nas poučavaju o tome šta francuski stil predstavlja za estetiku i dobar ukus. Ako želite spavaću sobu u francuskom stilu, ovi kreveti su dobar početak i mogu vas inspirisati. Pored kreveta u francuskom stilu predstavljamo i vam i prateći asortiman za vašu spavaću sobu.

 

Francuski krevet Bonaparte izrađen je od čvrstog mahagonija sa kitnjastim ručnim rezbarijama koje krase izvanredno uzglavlje i podnožje. Kraljevske veličine, ovaj francuski krevet utjelovljuje veličanstvenu eleganciju dok posjeduje nježnu auru od cvjetnih rezbarija i plave palete boja od koštanog porculana. Meke naznake uznemirujuće u završnoj obradi pružaju savršenu autentičnost. Podsjeća na šarmantnu puderastu plavu Ladurée kutiju punjenu makarunima, ovaj francuski krevet je izuzetno nježan. Ovo je zaista krevet iz bajki!

 

frenchbedroomcompany.co.uk

 

Toaletni sto Bonaparte je jedan prekrasan komad shabby chic raskoši! Veličanstven i ukrašen, ovaj luksuzni francuski toaletni sto ima prepoznatljive ručne rezbarije Bonaparte kolekcije od slonovače, postavljene preko zadivljujuće blijedoplave distresirane osnovne boje. Dva para mini fioka nalaze se sa obe strane gornjeg ogledala. Ispod stola se nalaze dvije fioke sa obe strane, i skrivena centralna fioka. Konačno, postoje dva ormarića koja se zaključavaju, po jedan sa svake strane – dakle ukupno 9 mjesta za korištenje. Smatramo da romantična ljepota ovog shabby chic toaletnog stolića nadopunjuje naše ostale asortimane, uključujući naš provansalski asortiman – oba imaju vrećice s swags u detaljima!

 

frenchbedroomcompany.co.uk

 

Boja slonovače ogledala Marquise s dvostrukim okvirom savršen je dodatak vašoj spavaćoj sobi ili hodniku u francuskom stilu. Sa impresivnih 30 kg, ovo ogledalo je savršen komad koji je potreban vašem domu!

Objesite portret ili pejzaž ili se naslonite na zid za moderan način stiliziranja francuskog klasika! Ivica jajeta i strelice, listovi akantusa, cvijeće i zakošeni zrcalni rub čine ovo vrhunskim francuskim luksuzom. Jedan od naših omiljenih komada svih vremena.

 

frenchbedroomcompany.co.uk

 

Bonaparte toaletni stolić je dizajniran isključivo od nas kako bi se savršeno uskladio s toaletnim stolićem Bonaparte. Sadrži prepoznatljivu Bonaparteovu kolekciju rezbarija od slonovače, završnice i motive postavljene na meku i blijedo distressed plavu. Podloga sedišta je presvučena tkaninom u prugama boje slonovače i ukrašena pletenicom. Elegantne noge francuskog kabriola upotpunjuju izgled.

frenchbedroomcompany.co.uk

 

Noćni ormarić Bonaparte je mali komadić luksuznog francuskog bogatstva, male prirode, ali veličanstvenog kraljevstva sa svojim prepoznatljivim Bonaparteovim ručnim rezbarijama i zadivljujućom praškasto plavom pozadinom. Izuzetni detalji su ušli u stvaranje blago uznemirene završnice kako bi se upotpunio starinski izgled. Ima malu fioku i velikodušni ormarić sa elegantnom bravom i ključem, savršen za držanje svih vaših potrepština pored vašeg fantastičnog francuskog kreveta .

Smatramo da je romantična ljepota ovog noćnog ormarića tako šarmantna! Nadopunjuje ostale asortimane uključujući asortiman bijelog francuskog namještaja Provansa , posebno francuski krevet Bonaparte Provencal! Različite nijanse boja zajedno s francuskim izrezbarenim detaljima daju osjećaj da se komadi s ljubavlju traže iz skrivenih dvoraca i promišljeno postavljaju zajedno .

 

frenchbedroomcompany.co.uk

 

Dio prekrasne Bonaparte kolekcije, ova zapanjujuća komoda je posveta pravom francuskom stilu u svom najboljem izdanju. Može se pohvaliti kitnjastim ručno izrezbarenim cvjetnim ukrasima i detaljima, naglašenim vintage bijelom bojom, dok je njegova pozadina božanska puderasto plava prožeta bijelom. Vrhunski francuski luksuz! Završna obrada je delikatno poremećena kako bi se dala mekana nota fine francuske antike.

 

frenchbedroomcompany.co.uk