Egzotični drveni stočić za kafu

Linija francuske modne kuće Rive Droite nedavno se udružila sa kompanijom Hervet-Manufacturier sa sedištem u Normandiji na seriji egzotičnih drvenih stočića za kafu u obliku dasaka za surfovanje.

Stolovi su ručno izrađeni u Francuskoj od kombinacije drveta Zebrano i Louro Preto. Dolaze u dve veličine i prekriveni su privlačnim intarzijama dizajniranim da izgledaju kao koža zebre. Drže ih tri nogare od brezove šperploče, a donje strane su kobrendirane sa imenima obe kompanije.

Međutim, saradnja se tu ne zaustavlja. Dve kompanije su takođe kreirale niz dekorativnih dasaka za surfovanje, koje možete da montirate ili naslonite na zid. Jedna od njih ponavlja zebrasti uzorak stočića za kafu, a još pet je napravljeno od vrhunskog drveta.

 


Saint Laurent's Rive Droite linija je zamisao njenog sadašnjeg kreativnog direktora Entonija Vakarela. Belgijski dizajner je počeo da radi sa kompanijom 2016. i otvorio je dva butika Rive Droite, jedan u Parizu i drugi u Los Anđelesu, 2019. Prodavnice su zamišljene kao kreativne destinacije u kojima možete pronaći najnovije kolekcije brenda, kao i ekskluzivne saradnje sa novim dizajnerima, kućne potrepštine, pa čak i pribor za pse.

Brend je doneo ispravnu odluku kada se udružio sa Hervet-Manufacturier, koji je poznat po svom majstorstvu u izradi drveta, kako bi kreirao svoj novi asortiman. Kompanija crpi uticaje iz prošlih vijekova kako bi kreirala moderan dizajn namještaja. Sve je napravljeno korišćenjem tehnika koje se praktikuju u stolarstvu, intarziji i tapaciranju.

 

Sve proizvode iz saradnje Saint Laurent Rive Droite i Hervet-Manufacturier, čije se cijene kreću od 5.000 do 17.000 dolara, naći ćete na sajtu brenda i u prodavnicama Rive Droite u Parizu i Los Anđelesu.