Drvena komoda koja će vam pomoći da povećate prostor za pohranu u spavaćoj sobi

Budući da se teme spavaće sobe najlakše mijenjaju, ima smisla investirati u namještaj za spavaću sobu koji se može prilagoditi čak i ako se ukusi vašeg dekora vremenom mijenjaju – a klasična drvena komoda je fantastično mjesto za početak.

U ovoj praktičnoj kompilaciji sakupili smo naše omiljene drvene komode. Neki su izrađeni od punog drveta kako bi pružili pouzdane performanse tokom cijelog vijeka, dok su drugi izrađeni od visokokvalitetnog konstruiranog drva kako bi pružili bezvremenski stil uz pristupačan budžet. Ovdje postoji nešto za svaki prostor.

 

 

Prekrasna komoda sa 6 ladica. Ovaj značajan dizajn komode izrađen je sa snažnim linearnim siluetama, tijelom smještenim na vitkim nogama kako bi kompoziciji dao lagan i prozračan osjećaj. Ovaj komad ima širinu od 76 inča za smještaj prostranih soba i prostranih ormara.

 

 

Volite toplinu koju bogata tekstura može unijeti u dizajn spavaće sobe? Ova prekrasna komoda ima glatku drvenu vanjštinu za bezvremensku privlačnost, dok su fioke suočene s prirodnim komadima kostiju složenim slojevima kako bi oponašali izgled krljušti sirene. Završni jezičci za povlačenje upotpunjuju kompoziciju daškom luksuza.

 

 

Ova prekrasna komoda je pravo umjetničko djelo. Konstrukcija je izrađena od tropskog tvrdog drveta ojačanog konstruisanim elementima, a spoljašnost je obojena u prozračnu bijelu boju za oživljavajući izgled. Ladice mame na vizuelno istraživanje – lice svake je ručno izrezbareno složenim uzorkom vinove loze i vrtloga, a ručke su izrezbarene da izgledaju kao delikatno cvijeće.

 

Istaknite svoju spavaću sobu (ili bilo koji kutak doma) ovim prekrasnim ručno rezbarenim umjetničkim djelom. Ovaj komad je izrađen od snažnog tropskog tvrdog drveta koje je zamršeno urezano u živahne cvjetove koji se protežu po površini. Završna obrada u bijeloj boji daje svijetli rustikalni šarm.

 

 

Osam prostranih fioka omogućavaju ovoj komodi da lako zadovolji potrebe svakog ko ima veliki ormar. Donje dvije ladice su obložene kedrom kako bi odjeća izvan sezone bila svježa, dok je jedna od gornjih ladica opremljena organizacijskom ladicama za nakit i dodatke. Čvrsta hrastova konstrukcija i kvalitetni furniri osiguravaju da će ovaj komad uz pravilnu njegu pružiti doživotnu uslugu.