Članice kluba Inner Wheel Banjaluka uručile poklone porodici Vujasin

Pretpraznične dane banjalučke porodice Vujasnin uljepšale su članice Inner Wheel kluba Banjaluka, koje su majci Dragani svojom donacijom pomogle da obezbijedi potrebne lijekove početkom nove godine, a mališane obradovali paketićima, poklonima i igračkama.

Inner Wheel Kluba Banjaluka humanitarnom apelu porodice Vujasin odazvao se i proteklog mjeseca, kada su im donirana drva, garderoba, igračke i brojne potrepštine a današnja gesta predstavlja i ispunjenje obećanja djeci za uspjeh u školi.

Novac je prikupljen od donacija članica Inner Wheel kluba Banja Luka, koji redovno provodi humanitarne akcije i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Sedmočlana porodica Vujasin, koju čine majka Dragana i otac Zoran te njihovih petoro djece žive kao podstanari i nalaze se u teškoj finansijskoj situaciji. Otac je odlikovani borac bez posla, a majci je dijagnostikovan tumor na mozgu i do sada je imala dvije operacije. Samo za lijekove potrebno je da izdvoji 100 KM mjesečno.

Svaka pomoć je dobrodošla, a svi koji žele da uljepšaju svakodnevnicu ovoj porodici mogu se javiti majci Dragani na broj telefona 066/252-583.