Dr Marko Kozomara u posjeti kod velikog šefa!

Iako zvuči, gotovo, nemoguće, danas biti inovativan i originalan u svijetu punom plagijata i osiromašenog kvaliteta, dr Marko Kozomara predstavlja jedan od rijetkih izuzetaka.

Ovih dana prikazao nam je reklamu za svoj brend, koja je, po svim karakteristikama, visoko kvalitetni kratkometražni film, u kojem dr Kozomara vrši “specijalnu isporuku” velikom bosu kojeg igra poznati srpski glumac Boris Milivojević. U režiji Miloša Popovića Zahara, po motivima iz kultnog filma Kum, do posljednjeg trenutka se ne može pretpostaviti o čemu je riječ.

Na društvenim mrežama ova reklama je već prvog dana postala viralna i po riječima kritike, ovo je lekcija koja predstavlja primjer kako to treba raditi.

Razvojni put ovog neobičnog doktora počeo je kada je imao samo 3 godine, svakodnevno provodeći vrijeme u ordinaciji svoga oca, takođe, poznatog beogradskog stomatologa. Prvo je naučio nazive instrumenata, zatim gdje je čije mjesto, a već sa 7 godina je asistirao svom ocu. Sa samo 14 godina impresionirao je pacijente svojom posvećenošću i znanjem, te je već tada dobio i priliku da se pokaže i po prvi put ukloni kamenac. Na studije je otišao kao potpuni poznavalac materije, pa mu školovanje nije bilo veliki izazov.

Danju briljira u svojoj ordinaciji gdje, pored “običnog svijeta”, brine o zdravlju i ljepoti zuba velikog broja glumaca, pjevača i drugih javnih ličnosti, što možemo saznati na njegovom Instagram i Facebook profilu.

Dr Kozomara jedinstven je i po tome što je još prije 10 godina, zajedno sa svojim ocem, prvi put kod nas uradio takozvane fasete/vinire/ljuspice bez brušenja zuba, što je kod nas postao “trend” tek u posljednje dvije godine.

On je, uvijek, želio više od sebe. Možda, upravo, zbog toga dr Marko Kozomara, tražeći nove prostore za ostvarivanje, počinje ozbiljnije da se bavi i muzikom, da svira i pjeva. U početku, tek zabave radi, a danas sa svojim “No Comment Band – om” nastupa u prestiznim beogradskim lokalima.

Ovaj ambiciozni mladić, sada se usavršava i na polju oralne hirurgije. Snima svoj prvi album i najavljuje nova iznenađenja. Na pitanje o čemu se radi, samo se zagonetno smješka, a mi sada već znamo da pred sobom imamo kalibar za velika postignuća koji garantuje kvalitet i inovacije, bilo u stomatološkoj ordinaciji ili na sceni.