Čarobno imanje u kojem je Adele snimila svoj spot za pjesmu Easy on me

Pod nazivom Domaine Dumont Chapelle Ste-Agnès , ovo prostrano imanje sastoji se od šest zgrada koje su spojene kao jedna cjelina – uključujući rezidenciju izgrađenu sredinom devetnaestog vijeka, zasebnu kuću za goste i glavnu dvorsku kuću. Primarna kuća ima poseban toranj, deset spavaćih soba i ukupno 14 kupatila.

 

Engel & Völkers

 

Engel & Völkers

 

Engel & Völkers

 

Engel & Völkers

Na imanju se takođe nalazi privatni vinograd sa preko 7000 čokota vinove loze i proizvodni pogon za proizvodnju ledenog, crnog, bijelog i porto vina.

Ova posebna nekretnina je zaista jedinstvena, a njene prednosti su odlična lokacija s nizom različitih opcija za komercijalnu i privatnu upotrebu,’ kaže agent za listu David O'Malley iz Engel & Völkers -a.’ Nekretnine ove kategorije rijetko dolaze na tržište.

Dok je zelenilo imanja među njegovim najboljim prednostima, unutrašnjost kuće je jednako vrijedna pažnje – i izvor je tradicionalnih ideja za ukrašavanje. Najdramatičniji prostor u domu je grimizna sala za bankete koja je riznica bezvremenskih ideja za trpezariju – od svoje palete smjelih nijansi do lustera koji predstavlja znak bogatoj baštini imanja. Ovu sobu je Adele koristila za snimanje svog muzičkog spota , koji je trenutno pregledan više od 200 miliona puta na YouTube-u.

Osim trpeyarije, Dumont Chapelle Ste-Agnès održava vječni – ali ipak veličanstven stil – koji je najistaknutiji kroz njegovu originalnu arhitekturu. Kuća se može pohvaliti autentičnim drvenim vratima i širokim lukovima koji domu daju evropsku estetiku. Međutim, unatoč svojim istorijskim korijenima, dom slavi neke trendove dizajna interijera iz savremenog doba. Jedna soba sadrži portrete poznatih žena poput Fride Kahlo – i naravno, Adele.