BX kamen zadovoljava savremene i klasične dizajnerske tendencije uređenja prostora

Prirodni kamen je materijal koji ima dugu tradiciju u gradnji, međutim, godinama unazad ovaj materijal postao je apsolutni hit i kada je u pitanju uređenje enterijera.

Prelazeći iz eksterijera u unutrašnjost, zahvaljujući razvoju tehnoloških procesa koji stvaraju sve vrste nijansi, veličina, tekstura, prirodni kamen je postao omiljena tehnika dizajnera enterijera.

Pored toga što u prostor unosi jedinstven stil, prirodni kamen je odličan toplotni izolator. Ljeti će unutrašnjost prostora održavati hladnom, dok će zimi skupljati i čuvati toplotu.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca ima široku paletu prirodnog kamena. Njihov kamen obično je povezan sa kućama u rustikalnom stilu, međutim, sve se češće nalazi i u modernim prostorima. Jedna od glavnih  karakteristika ovog materijala je prirodnost sa kojom se prilagođava različitim prostorima i stilovima.

“BX kamen” svojim stilskim izražajem zadovoljava i savremene i klasične dizajnerske tendencije uređenja prostora.

Ako razmišljate o postavljanju prirodnog kamena u vaš stambeni prostor, tim kompanije “BX kamen” je put ideja, inspiracije i resursa za sve što vam treba.

Koristeći znanje koje imaju iz dosadašnjeg rada godinama unazad, predstaviće vam razloge zbog kojih biste se trebali odlučiti za prirodni kamen u vašem domu, ukoliko planirate adaptaciju.

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen u kompaniji “BX kamen” biće dostavljen na vašu adresu. Možete ga poručiti telefonom na broj 063 943 981, a njihove radove i proces proizvodnje pogledajte na sajtu ili na njihovim profilima na fejsbuku i instagramu.

O “BX kamenu” govore zadovoljne mušterije i hiljade urađenih kvadrata stambenih i poslovnih prostora. Budite i vi jedan od njih. BX kamenom gradite za vječnost.

(A.M.)