“BX kamen” za savremen stambeni i poslovni prostor

Dizajneri enterijera se uvijek oslanjanju na prirodnost teksture i sirovina. S obzirom na to, prirodni kamen je njihovo omiljeno, tajno oružje.

Ovaj materijal je uvijek u trendu. Ogroman raspon boja, jedinstvenost svakog komada i raznolikost završne obrade, kao što je polirani, brušeni ili kamen u svom prirodnom obliku omogućili su prirodnom kamenu da privuče pažnju graditelja, dizajntera i potrošača godinama. Bez obzira da li tražite klasičan sjaj ili moderan mat izgled, prirodni kamen može da zadovolji svačiji ukus.

Kada je u pitanju održavanje i sama briga o prirodnom kamenu u vašem domu, ne morate mnogo brinuti. Čišćenje ovog materijala je brz zadatak koji zahtijeva samo malo tečnosti za suđe ili obične tople vode. Ne ostavlja tragove od bilo kakvih mrlja.

Prirodni kamen je izuzetno izdržljiv materijal. Može se koristiti kao podni materijal u područjima sa visokim prometom, ali i kao radna ploča u kuhinji gdje mu ekstremne temperature ne predstavljaju nikakav problem. Takođe zidovi obloženi prirodnim kamenom u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kupatilu ili kancelariji učiniće vaš enterijer jedinstvenim i dugotrajnim, bez gubljenja ljepote i svog prirodnog izgleda.

Luksuz i svestranost su osobine ovog materijala koje mu omogućuju da se lako kombinuje sa drugim materijalima u vašem domu. I zato, ukoliko želite stvoriti savremeni prostor koji je prirodan, jedinstven i dobro dizajniran kontaktirajte kompaniju “BX kamen”. Nalaze se u okolini Jajca, a široka raznolikost boja i činjenica da ne postoje dva ista komada BX kamena znači da će svaka prostorija u kojoj bude postavljen njihov kamen biti jedinstvena i drugačija.

Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981, a više informacija je dostupno i na njihovom sajtu, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Opravdaće vaša očekivanja, jer “BX kamenom” gradite za vječnost.