BX kamen za prijatan i topliji ugođaj u domu

Jedan od najstarijih materijala koji se vijekovima unazad koristi za gradnju kuća, stambenih i poslovnih prostora, puteva, uređenja dvorišta je prirodni kamen.

Danas ovaj materijal ima toliko rasprostranjenu primjenu u građevinarstvu da je svakako jedan od najzastupljenijih prirodnih materijala širom svijeta.

Bosna i Hercegovina je poznata po kvalitetnom i raznovrsnom kamenu, a kompanija BX kamen bavi se eksploatacijom ovog materijala godinama. Njihov kamen krasi domove i poslovne prostore širom naše zemlje, ali i regiona.

Kada govorimo o uređenju kuće ili stana, bilo da je riječ o njenom spoljašnjem ili unutrašnjem izgledu prirodni kamen je ono za šta se uglavnom odlučuju vlasnici.

Jedan od najčešće korišćenih oblika kamena u uređenju doma jeste popločavanje dvorišta ili staza. Ovaj materijal je čvrst i jak, otporan na sve vrste habanja, a u isto vrijeme izuzetno lak i jednostavan za čišćenje i održavanje.

Kompanija “BX kamen” u svojoj ponudi ima veliki izbor prirodnog kamena kako za staze, tako i za oblaganje ograde, stepenica, zidova, ali i unutrašnjih elementata u domu.

Dekorativni zidovi su neizbježan element unutrašnjeg prostora i dizajna enterijera, a dizajneri ga mudro koriste u dekoraciji kako bi ugođaj u domu bio prijatan i topliji. Takav vid funkcionalne estetike ne može se postići ni jednim drugim materijalom, kao prirodnim kamenom.

BX kamen predstavlja spoj moderne i tradicionalne arhitekture i savršeno se kombinuje sa ostalim prirodnim i vještačkim materijalima.

Može se pronaći u velikom rasponu boja i vrsta, kao i dimenzija. Njegov reljefast oblik učiniće vaš zid jedinstvenim i unikatnim, a u kombinaciji sa osvjetljenjem unutrašnjeg prostora daće posebnu draž.

Bilo da je vaš dom u etno ili rustičnom fazonu, modernom ili elegantnom… prirodni kamen će učiniti da dom zablista, a efekat prirodne estetike održaće toplinu doma, porodice i mir koji samo prirodni materijali mogu donijeti.

Kontaktirajte BX kamen na broj telefona 063 943 981. Više informacija o ponudi pronađite na njihovom sajtu, Fejsbuk i Instagram profilu.