“BX kamen” stvara umjetnička djela koja će uljepšati vaš životni prostor

Prirodni kamen bez sumnje najelegantnije je rješenje pomoću kojeg možete urediti svoj dom.

Mnogo je razloga zbog kojih se prirodni materijali, naročito kamen savršeno uklapaju u modernim domovima. Iako su kuće sve modernije i integrisanije u tehnologiju, popularnost prirodnog kamena u enterijerima traje. Prednost je to što se može lako kombinovati na jedinstven i zanimljiv način.

Iako je prirodni materijal predivan sam po sebi, odlično se slaže sa drvetom ili staklom, a sve u cilju stvaranja udobnog i komfornog enterijera. Svoj dom možete osvježiti tako što ćete ga upotpuniti elementima od kamena.

Ovaj materijal savršen je dodatak u kuhinji. Vlasnici kuća preferiraju ploče od prirodnog kamena. Rezultat će biti jedinstvena i prijatna kuhinja. Kombinacija drveta i kamena zajedno u okviru istog elementa dizajna postala je trend u posljednje vrijeme. Na primjer kuhinjska ostrva koja kombinuju prirodni kamen i drvo spajaju najbolje od prirodnog svijeta u jedinstvenoj radnoj površini koja je neočekivano ljupka. Miješanje i usklađivanje prirodnih elementata čini vaš dom zaista jedinstvenim.

Sa prirodnim elementima kao centralnom tačkom vaše kuhinje, dnevne sobe, kupatila ili drugih životnih prostora osiguraćete da vaš dom u svakom momentu izgleda posebno i unikatno.

Širok spektar boja, dezena i oblika održava kombinaciju kamena i drveta zauvijek svježom. Mogućnosti su beskrajne. Kada se kombinuje sa drvetom, rezultat može biti savremen ili klasičan, hladan ili topao, u zavisnosti od toga šta želite.

Najveća prednost prirodnog kamena ogleda se u tome da je u pitanju materijal trajnog karaktera koji odolijeva skoro svim vremenskim uslovima i može u vašem domu potrajati decenijama.

Najbolji kamen dobija se iz domaćih kamenoloma, a kompanija “BX kamen” iz Jajca pažljivom obradom od ovog materijala stvara elemente od kojih nastaju prava remek djela u vašim domovima.

Jedan od nedavno završenih projekata na kojem su radili je novi restoran Janjska kuća u Šipovu čije fotografije možete pogledati u galeriji teksta. Ovo je samo jedan od načina na koji se prirodni BX kamen može uklopiti u dekoraciju poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata.

Ono što je prednost “BX kamena” jeste da se može pronaći u brojnim nijansama, tako da se praktično može uklopiti u bilo koji enterijer ili eksterijer. Tonovi su nježni, najčešće pastelnih boja, pa se za postizanje maksimalnog efekta često kombinuju različite nijanse.

Kompanija “BX kamen” u ponudi ima ploče različitih dimenzija, a ukoliko vi imate neku ideju ili poseban zahjev možete ih podijeliti s njima, kako bi vam izašli u susret i ponudili ono što vam najviše odgovara. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981. Više informacija je dostupno na sajtu, kao i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.

Kompanija “BX kamen” pravi umjetnička djela koja će uljepšati vaš životni prostor. Najljepši kamen, pravo iz prirode stiže u vaš dom, uz malu pomoć kompanije “BX kamen”. Tu su da ispune sva vaša očekivanja.

(A.M.)