“BX kamen” pruža autentičan izgled vašem domu

Prirodni kamen u raznim završnim oblicima krasi mnoge stambene i poslovne prostore.

Ovaj materijal donosi ogromnu dozu topline i šarma svakom prostoru u kojem se nalazi. Dizajneri i arhitekte su saglasni u jednom, ništa ne izgleda autentičnije i trajnije od prirodnog kamena. Čak i ako se koristi u maloj količini kao što je svijećnjak ili kamin, on će vašem domu pružiti posebnu notu sofiticiranosti.

Riječ je o materijalu koji svakom objektu daje boju i teksturu, ali i luksuzni izgled kao dodatnu vrijednost.

“BX kamen” iz Jajca dugi niz godina bavi se eksploatacijom prirodnog kamena. Ukoliko trenutno razmišljate o adaptaciji doma kontaktirajte ih. Luksuzni izgled i svestranost njihovog prirodnog kamena omogućava lako uklapanje sa drugim materijalima u bilo kom dijelu vašeg doma i stvara savremeni prostor koji izgleda prirodno, jedinstveno i dizajnirano sa ukusom.

Široka paleta boja koja vam stoji na raspolaganju i činjenica da ne postoje dva ista komada znače da svaka prostorija u vašem domu može zasijati ako u njoj postavite prirodni “BX kamen”.

Takođe, prirodni “BX kamen” odolijeva izazovu vremena što vam može uštedjeti dosta novca, ali u isto vrijeme i povećati vrijednost nekretnine jer smanjuje potrebu za renoviranjem i mijenjanjem materijala.

Održivi proizvodi kao što je prirodni kamen uglavnom su na vrhu liste neprolaznih stilova. Ne postoji ni jedan drugi građevinski materijal sa toliko različitih boja i struktura kao prirodni kamen.  Šarm i ljepota ovog materijala najviše dolaze do izražaja u kombinaciji sa drvetom ili staklom.

Naime, kamen je grub, čvrst i hladan materijal, dok drvo daje poseban efekat topline svakom prostoru, a staklo odiše elegancijom, i u toj simbiozi se dobijaju najljepši i najinteresantniji enterijeri. Ukoliko se odlučite za prirodni “BX kamen” bilo kao glavni materijal ili kao ukrasni kamen u vašem domu nikako ne možete pogriješiti. Brojni procesi završne obrade čine njegovu raznolikost skoro neograničenom.

Asortiman “BX kamena” možete pogledati u mjestu Divičani, u okolini Jajca i u Trnu. Za sve informacije možete ih kontaktirati telefonom na broj 063 943 981. Više informacija dostupno je na njihovom sajtu “BX kamen” kao i na fejsbuk i instagram profilima.

(A.M.)