Podjela transakcija na rate brzo i jednostavno putem m-bank aplikacije UniCredit Bank Banja Luka

UniCredit Bank Banja Luka predstavila je novu funkcionalnost UniCredit m-bank aplikacije, dostupnu svim korisnicima, imaocima UniCredit Visa kreditnih kartica, koja omogućava podjelu transakcija na željeni broj rata.

Klijenti, korisnici UniCredit kreditnih kartica, od sada imaju mogućnost da  putem m-bank aplikacije jednokratnu transakciju učinjenju UniCredit Visa Charge ili Revolving kreditnom karticom podijele na željeni broj rata, bez obzira da li je ista izvršena kupovinom na POS terminalu, online prodajnom mjestu ili putem bankomata u zemlji ili inostranstvu.

Podjela na rate moguća je za transakcije u vrijednosti od 100 KM do 10.000 KM, a u zavisnosti od iznosa, transakciju je moguće podijeliti minimalno na 3, a maksimalno na 24 rate. Naknada za navedenu uslugu obračunava se u skladu sa važećom Tarifom naknada za proizvode i usluge u poslovima sa fizičkim licima, a ista je dostupna na web stranici Banke.

Povodom uvođenja nove funkcionalnosti UniCredit m-bank aplikacije, Željko Kišić, član Uprave za Maloprodaju,korporativno i investiciono bankarstvo  UniCredit Bank Banja Luka je izjavio: “Vodeći računa o zadovoljstvu naših klijenata,  njihovim finansijskim potrebama i navikama, nastavljamo  raditi na unapređenju naših digitalnih usluga. Kontinuriranim poboljšanjima digitalnih proizvoda i usluga, uz uvođenje novih funkcionalnosti, klijentima pružamo vrhunska digitalna rješenja koja olakšavaju njihovo poslovanje sa Bankom, te poboljšavaju krajnje korisničko iskustvo.”

„Korisnici kartica vole koncept mobilnog bankarstva zbog jednostavne upotrebe, brzine transfera novca, ali i visokog nivoa sigurnosti njihovih sredstava.Zbog toga mislim da je važno da konstantno pratimo i odgovaramo na nove navike potrošača, zajedno sa nasim partnerima iz banaka.“, istakao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Podsjećamo, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, već drugu godinu za redom, nosilac je nagrade za najbolju aplikaciju mobilnog bankarstva ”Zlatni BAM”.

UniCredit Bank Banja Luka nastavlja biti posvećena ulaganju u razvoj inovativnih rješenja, obezbjeđujući najsavremenije digitalne usluge na lokalnom tržištu.