BX kamen nudi širok spektar mogućnosti u uređenju doma

Prirodni kamen je materijal koji se nikad neće povući pred modnim trendovima. Oduvijek se koristio za gradnju zbog svoje ljepote i trajnosti, a i u enterijeru je našao svoje mjesto.

Zahvaljujući prirodnom kamenu enterijer izgleda ugodno i vječno. Ovaj materijal djeluje kao neka vrsta simbola vremena. Njegov izgled s godinama ostaje nepromijenjen.

Firma “BX kamen” iz Jajca bavi se eksploatacijom prirodnog kamena godinama. Njihov  kamen savršeno se uklapa u svaki stil uređenja enterijera i eksterijera. On obogaćuje prostor i naglašava stil uređenja. BX kamen je univerzalnin materijal koji zadovoljava različite ukuse i želje.

U enterijeru se BX kamen najčešće koristi kao podna i zidna obloga, a nerijetko i kao radna ploča u kuhinji, te za kamin. U svakom slučaju prirodni BX kamen u uređenju enterijera i eksterijera pruža širok spektar mogućnosti korištenja.

Dizajneri nisu mogli zanemariti ljepotu i sofisticiranost ovog materijala, te ga sve češće koriste za izradu klupskih stolića, svjetiljki, dijelova stolica, prozorskih klupica itd. Ono što je bitno napomenuti, prirodni kamen se savršeno kombinuje sa metalom i drvetom, što čini idealnu kombinaciju za svaki enterijer.

BX kamen stvara moderan, minimalistički ili pak raskošan, stilski enterijer, u zavisnosti od vaših želja. Završna obrada, kao i način primjene kamena zavisi od vašeg ukusa.

Kontaktirajte ih telefonom na boj 063 943 981 i informišite se o svemu, a ponudu iz njihovog asortimana možete pogledati na fejsbuk i instagram stranici, kao i na njihovom sajtu.