Ponosan na radne koleginice: Umičević svim damama čestitao 8. mart – Dan žena

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” u kojoj radi više od 1.000 žena, je svim pripadnicama ljepšeg pola, radnicama realnog i nerealnog sektora poželio srećan 8. mart-Međunarodni dan žena, kao i lijepo raspoloženje danas.

Umičević, koji je nadaleko poznat kao čovjek koji iznad svega cijeni žene, koji cijeni i poštuje njihov rad i ogroman doprinos kako na poslu, tako i u porodici, rekao je da žena drži tri stuba kuće i treba da joj iskažemo poštovanje.

“U Tvornici obuće “Bema” u Banjaluci i Mrkonjić Gradu je zaposleno oko 1.200 radnika, od čega je više od 90 odsto žena, majki i baka koje su “Bemin” i moj ponos. Trudimo se u ovim teškim vremenima koliko god je moguće da održimo fabriku svi zajedno, jer niti ja mogu bez njih, a boga mi ni one bez mene, tako da smo mi porodica”, rekao je Umičević. On je dodao da radnice Tvornice obuće “Bema” bez problema ostvaruju pravo na penziju, staž im je uplaćen i povezan, dok o isplatama plata ne treba trošiti riječi, jer nikada plata u “Bemi” nije kasnila ni jedan sat, a kamoli dan.

“Zajedno smo i u veselju i u žalosti i nadam se da će tako biti i ubuduće. Sutra tradicionalno organizujemo proslavu za sve naše koleginice, gdje ćemo uz dobru muziku, odličnu hranu i bogatu tombolu obilježiti Dan žena. Ova godina je u znaku obilježavanja 20 godina uspješnog rada “vonice obuće “Bema” u Banjaluci koja je postala svjetski brend, društveno odgovorna firma za ponos svih nas, Banjaluke i Republike Srpske”, dodao je Umičević. On je podsjetio da je povodom Dana žena “Bema” svoje kupce obradovala popustom od 10 odsto na asortiman obuće do 10. marta.

“Međutim, želimo da 8. mart ne bude samo jedan dan, pa smo odlučili da popust produžimo do kraja marta. Kao i uvijek, želimo da našim kupcima omogućimo da kupe kvalitetnu obuću od prirodnih materijala, po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Srećan 8. mart!”, poručio je Marinko Umičević, uspješni privrednik i nadaleko poznati humanista, koji skoro pune dvije decenije sa velikim uspjehom vodi “Bemu”, od koje je zajedno sa svojim radnicima, stvorio privrednog giganta.

N.Sp.