BX kamen daje notu autentičnosti vašem stambenom i poslovnom prostoru

Prirodni kamen u raznim završnim oblicima krasi mnoge stambene i poslovne prostore. Upotreba rustičnih materijala u enterijeru, bez obzira na moderne tendencije u uređenju, daje notu autentičnosti i čini prostor ugodnim mjestom za boravak i odmor.

Vijekovima unazad ovaj materijal važi za jedan od najljepših i najelegantnijih prirodnih materijala za ukras i dekoraciju unutrašnjih zidova. Prirodni kamen ima za cilj da naglasi određene dijelove enterijera ili da se iskoristi u svrhu dekoracije. Mogućnosti upotrebe ovog materijala su zaista bezbrojne.

Kao najspecifičniji element u uređenju, prirodni kamen u kombinaciji sa različitim materijalima daje različite efekte, ali je definitivno najčešći povratak tradiciji koja je pomalo zapostavljena u eri minimalizma i upotrebi hladnih materijala.

Prirodni kamen u kombinaciji sa dobro postavljenom rasvjetom, staklom ili drvetom daje eleganciju i luksuz, a za ugradnju je neophodno obratiti se stručnjacima u ovoj oblasti.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca godinama se bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Eksploatacija se vrši u kamenolomima Poljane i Crvene stijene, pa se kasnije rasijeca na ploče i siječe u formatima po želji kupaca.

Bilo koju boju ili teksturu da odaberete, prirodni “BX kamen” djelovaće veoma moćno u vašem enterijeru, te stvoriti posebnu atmosferu i dati atraktivnost prostoru.

Ovaj materijal predstavlja bezvremenski trend. Estetske i funkcionalne prednosti koje pruža čine ga savršenim materijalom za različite građevinske i dekorativne svrhe. Izdržljiv je, održim i svestran. Osim prirodne ljepote i dekorativnog značaja, “BX kamen” je odličan izolator, fizički praktičan i savršeno se uklapa u sve estetske promjene unutar vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Kontaktirajte “BX kamen” i uvjerite se i sami zašto je baš njihov kamen najbolji izbor za vas. Broj telefona na koji ih možete pozvati je 063 943 981, a više informacija je dostupno na njihovom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu. Njihov kamen stvara kontrast, dodaje teksturu, boju i unosi toplinu u  vaš dom. Pozovite ih i uvjerite se sami.