“Bema” i Marinko opet jedinstveni: Najuređenije dvorište u Banjaluci ponovo u cvijeću

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu tehnički direktor Marinko Umičević, čovjek koji o svemu vodi računa u tvornici koju veoma uspješno vodi skoro dvije decenije, i ove godine se potrudila da uredi dvorište fabrike, koja se nalazi u Ulici vojvode Pere Krece, u naselju Obilićevo.

Naime, kako smo to već godinama navikli od “Beme”, već prvih dana proljeća u krugu fabrike će sve posjetioce, ali i one koji budu dolazili u “Beminu” prodavnicu u krugu tvornice, dočekati cvijeće na svakom koraku.

“Zadovoljstvo nam je što smo osim po kvalitetnoj i pristupačnoj obući za cijelu porodicu, postali prepoznatljivi kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o svakom segmentu društva, pa tako i o uređenju svoje okoline. Ponosni smo što je naša cipela na ulazu postala prepoznatljiv simbol ovog dijela Banjaluke, kraj koje se naši sugrađani rado fotografišu, a na putu do Banj brda ih ponovo očekuje rapsodija boja i mirisa kao dobrodošlica na ulazu u fabriku”, rekao je Umičević, koji je ovim po ko zna koji put do sada pokazao izuzetno visok stepen društvene odgovornosti “Beme” i njega kao prvog čovjeka fabrike.

Osim toga, radnici “Beme” zajedno s Umičevićem, potrudili su se oko uređenja parkinga pa su krajem proše godine uklonjene breze koje su predstavljale opasnost i posađeno je 20 novih sadnica.

“Tvornica obuće ‘Bema’ je dvije godine zaredom dobitnik priznanja za najuređenije dvorište privrednog subjekta u Banjaluci, te pozivamo i ostale privrednike da nam se pridruže u uređenju našeg grada”, poručio je Umičević, koji je po mnogo čemu jedinstven čovjek, pa i po ovakvim društveno korisnim aktivnostima koje su za svaki respekt, i na čemu mu mnogi mogu samo pozavidjeti.

N.Sp.