Bukirani hoteli u Banjaluci za doček Nove godine uz Acu Pejovića i reprizu s Milicom Pavlović i Slobom Radanovićem

Banjaluka će i ove godine zasjati kao neupitan centar Balkana za proslavu novogodišnjih praznika, s ponudom najuzbudljivijeg muzičkog programa u novogodišnjim noćima. Već tradicionalno, marketing agencija Euphoria je sinonim za najveće dočeke u regionu, a ove godine udružila je snage s agencijom Megaplan iz Banjaluke, obećavajući jedinstvenu i nezaboravnu proslavu i reprizu Nove godine, spajajući najbolje aspekte restoranskog i klupskog iskustva. Arena „Centar“ u srcu Banjaluke je kao i proteklih godina odabrana za idealnu lokaciju dočeka i reprize.

Ovogodišnji spektakl donosi nam izvanredne izvođače i najveće zvijezde regiona: Acu Pejovića, Milicu Pavlović i Slobu Radanovića. Aco Pejović će nastupiti 31. decembra i obilježiti doček Nove godine nesvakidašnjim spektaklom. Milica Pavlović i Sloba Radanović zajedno će nastupiti samo u Banjaluci i učiniti da repriza koja se sprema 1. januara bude nešto zaista posebno!

Ove godine, organizatori su podigli ljestvicu i preduzeli dodatne korake kako bi osigurali da svaki gost doživi potpuni luksuz i komfor tokom ove proslave. Već odavno su rezervirali više od 600 kreveta u nekim od najprestižnijih banjalučkih hotela, što jasno ističe značaj ovog događaja u turističkom kontekstu našeg grada. Time je potvrđeno da je ovakav doček Nove godine u Banjaluci jedan od najznačajnijih turističkih događaja koji privlači goste iz različitih regija i zemalja. Maksimalnom posvećenošću organizatori promovišu i gostoprimstvo Banjaluke, pružajući posjetiocima jedinstveno iskustvo i ugođaj tokom njihovog boravka u našem gradu.

Kako saznajemo od organizatora, rezervisanje mjesta za novogodišnje noći počelo je danas. U prvoj fazi će se prodavati samo paketi koji uključuju tri noćenja u jednom od hotela iz ponude, ulaznice i mjesto za obje večeri, te all-inclusive uslugu tj. besplatnu neograničenu konzumaciju hrane i svih vrsta pića tokom obje noći. Rezervisanjem ovih paketa, posjetitelji će doživjeti ultimativni luksuz i uživanje bez ikakvih briga, s nevjerojatnim pogodnostima koje će učiniti njihov boravak još spektakularnijim.

Sve dodatne informacije o događaju i rezervacijama možete pronaći na službenoj web stranici događaja, www.novagodina2024.com. Posjetite stranicu i osigurajte svoje mjesto za spektakularni doček i reprizu Nove godine, koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i najbolju zabavu u regiji.