Boravak u novom Disneyevom hotelu Star War skuplji je i od boravka u Burj Al Arabu

Posjetioci će uskoro moći da dožive Disneyevo impresivno iskustvo Star Wars , odnosno dvodnevnu avanturu na brodu Galactic Starcruisera koji će se otvoriti u Walt Disney World Resort u Orlandu sljedeće godine.

 

Ljubitelji Ratova zvijezda korak su bliže ostvarenju svojih svemirskih avanturističkih snova na novom Galactic Starcruiser , ali posjeta galaksijama na Floridi koštat će mnogo novca!

Disneyev novi Star Wars: Galactic Starcruiser hotel sa all inclusive višednevnim doživljajem kao da se nalazi na brodu u prirodnoj veličini.

Četvoročlana porodica morat će za dvije noći u standardnoj kabini da plati  skoro 6.000 dolara. Par bez djece platit će oko 4.809 dolara za avanturu. Ovaj nezaboravan boravak od dvije noći možete provesti bilo u kabini ili apartmanu, sa ukusnom hranom, ulaskom u Disney Hollywood Studios i parkingom za vožnju do i iz  Galactic Starcruiser. Standardne kabine primaće od četiri do pet osoba, a apartmani će moći primiti do osam putnika. Disney opisuje to iskustvo kao „dijelom živo uronjivo pozorište, dijelom tematsko okruženje, dijelom kulinarsku ekstravaganciju, dijelom igru ​​uloga iz stvarnog života“.

 

Prema službenoj stranici Galactic Starcruisera, putovanje gostiju počinje na terminalu Walt Disney World Resort, gdje će se ukrcati na lansirnu rampu i sastati se s Halcyonom. Ovo je vaša prilika za interakciju s vašim omiljenim likovima; možete prilagoditi svoje fantazije iz Ratova zvijezda slijedeći Prvi red ili pridružujući se Otporu. Entuzijasti mogu čak izabrati da uđu u lanac krijumčarenja ili pomognu slepcu.

Prema ComicBooku , svako putovanje Starcruiserom bit će jedinstveno, pa bi oni koji si mogu priuštiti više mogli uživati ​​u jedinstvenim iskustvima. Očekuje se da će se nekretnina otvoriti na proljeće 2022. godine i da će biti čista; ne uključuje stvarno putovanje svemirom, već jednake količine uzbuđenja i uzbuđenja.

 

Za četveročlanu porodicu cijena noćenja za dvije noći na Galactic Cruiseru kretat će se od 6.000 dolara. Da to stavimo u perspektivu, raskošan apartman za jednu noć s prijenosom Rolls Roycea košta 1.500 dolara u luksuzno luksuznom Burj Al Arabu u Dubaiju.

LUXURYLAUNCHES