Birò: Električno rješenje za saobraćajne gužve

Nakon decenija trajanja u sjenci vozila koji imaju motor sa unutrašnjim sagorijevanjem, električni automobili su ušli u svjetsku tržišnu utakmicu. Svijet automobila kakav smo do sada poznavali sasvim sigurno je stvar prošlosti. Uprkos nešto većim cijenama, potražnja za električnim automobilima konstantno raste kako u svijetu, tako i na našim prostorima.

Električni gradski automobil koji predstavlja rješenje za saobraćajne gužve je Birò.

Dizajniran da doprinese živopisnom i održivom gradu savršena je alternativa klasičnom automobilu. Kompaktne dimenzije vam omogućavaju efikasno putovanje kroz saobraćajne gužve, što znači da nikad nećete kasniti na sastanke. Ono što definitnivno karakteriše Birò je fleksibilnost i brzina.

Imate mogućnost da izabetete bateriju koja odgovara vašem načinu života i transportnim potrebama. Re-Move baterijski paket ima domet od 55km i može se ukloniti tako da ga možete puniti gdje vam odgovara. Za duže udaljenosti možete se odlučiti za fiksno rješenje baterije Maxi, sa dometom od 100km. Obje baterije se pune putem obične utičnice ili putem punjačke stanice.

Birò povezuje i održava stanovnike u pokretu. Opremljen je sa četiri disk kočnice, čeličnim ramom debljine 3 mm i vidljivošću od 345°, što predstavlja siguran način za kretanje.

Imate mogućnost da izaberete jednu od 99 boja ili druge bezbrojne opcije. Sa dometom od 100 km možete se suočiti sa hladnim kišovitim danima, a ljeti voziti bez vrata.

Birò Urban

Birò Urban je opremljen Maxi litijumskom baterijom. Domet od 100 km vam pruža optimalnu slobodu kretanja. Baterija se lako puni putem obične utičnice i opciono putem punjačke stanice.

Ono što je bitno naglasiti je da za vožnju Birò-a morate imati najmanje 16 godina i posjedovati važeću dozvolu za skuter.

Birò Urban dolazi standardno sa crnim okvirom, međutim, unutrašnjost i spoljašnost Birò Urbana mogu se potpuno prilagoditi vašim zahtjevima i potrebama.

Birò će vam biti isporučen u savršenom stanju, a u slučaju da se nešto neplanirano dogodi možete računati na fabričku garanciju (2 godine garancije na ram i bateriju ili 1.000 punjenja).

Bitno je naglasiti da redovno servisiranje vaš Birò održava u savršenom stanju i osigurava dugotrajno zadovoljstvo u vožnji. Preporuka je da se servis obavlja na svakih 5.000 km ili dva puta godišnje.

Izaberite neku od bezbroj opcija, lista mogućnosti je beskrajna. Ovaj automobil se može pronaći na tržištu BiH, a zastupnik je firma “INFO FIVE” iz Banjaluke.

(A.M.)