Baletni spektakl na ledu u Banjaluci 10. decembra

Queen estrada 10. decembra 2016. godine u SD “Borik” u 20 časova ,organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga .

Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu čine 24 klizača pobjednika olimpijskih igara, svjetskih, evropskih i nacionalnih prvenstava, a u Banjaluci će izvest ispektakularnu baletnu predstavu na ledu “Labudovo jezero” Petra Iljiča Čajkovskog.

Solisti koji će nastupiti u Banjaluci su dvostruki olimpijski pobjednici Ludmila Beloussova i Oleg Protopopov, višestruki olimpijski pobjednici u klizanju na ledu Alexei Ulanov i Ludmila Smirnova.

Ruski državni balet na ledu osnovan je 1967. godine i  baštini tradiciju St. Peterburške škole klasičnog baleta.

Gracioznost klizača, maštovita kostimografija i scenografija, specijaln iefekti, vještine svjetskih umjetnika plesa na ledu uz bezvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog,  omogućiće Banjalučanima uživanje u prvoklasnom umjetničkom događaju koji oduševljava publiku širom svijeta.

Londonski Royal Albert Hall, Sadler u  Wells-u, Singapur  Esplanade , Montreal Place des Arts, Cape Town Artscape, samo su neka od mjesta koja su ovaj jedinstveni umjetnički performans nagradila ovacijama nakon izvođenja.

Generalni pokrovitelj predstave je Croatia osiguranje.

Svaka ulaznica je i  vaučer sa 20% popusta kod plaćanja polise osiguranja “ BEST DOCTORS PLUS”u svim poslovnicama Croatia osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Ulaznice po cijeni već od 15 KM u prodaji od ponedeljka 31. novembra na blagajni SD “Borik”. Informacije na telefon: 066/905-399.