Mermer u kupatilu

Mermer je već vjekovima sinonim za luksuz i beskrajnu ljepotu, a danas se sa ponosom izdvaja kao jedan od najomiljenijih materijala za uređenje kupatila. Njegova jedinstvena tekstura, prirodna elegancija i dugovječnost čine ga neodoljivim izborom za one koji žele da svoje kupatilo pretvore u oazu mira i rafinirane ljepote.

Kreoo

Uloga mermera u kupatilu je višestruka i veoma svestrana. Njegova upotreba nije ograničena samo na pločice za podove i zidove – mermer može biti zvjezda svakog elementa u vašem kupatilu. Od umivaonika, kade i tuš kabina do delikatnih polica i luksuznih radnih površina, mermer dodaje neizmernu dozu stila i elegancije svakom kutku.

Jedna od ključnih karakteristika mermera je njegova raznolikost boja i šara. Od klasičnih bijelih i sedefastih tonova do crnih, sivih ili čak živopisnih nijansi, mermer će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse. Bez obzira da li želite da stvorite minimalističku i modernu atmosferu ili da oživite klasični šarm, mermer će vam omogućiti da ostvarite vašu viziju.

A viziju koja italijanska kompanija Kreoo već godinama ostvaruje lansiranjem novih proizvoda od mermera naprosto ostavlja bez daha. Kreoo, svojom izuzetnom kreativnošću i iskustvom u oblasti obrade mermera, kreira namještaj i dizajnerske dodatke za arһitekturu, enterijere, spoljašnje prostore i naravno – kupatila koja, sva do jednog, odišu luksuzom i prefinjenim stilom.

 

Kreoo

Izgubite se u ljepoti, һarmoniji i čistom prestižu uživajući u njihovim mermernim kadama koje su kreacije apsolutne izvrsnosti i rođene da kupatilo pretvore u pravi spa centar, sa svojom unutrašnjom i estetskom vrednošću. Osmišljene u saradnji sa italijanskim dizajnerima, uz neke originalne i ekskluzivne interpretacije ovog vanvremenskog predmeta, Kreoo mermerne kade pozdravljaju tijelo u svom ergonomskom zagrljaju i istovremeno izražavaju jedinstvenu estetsku ličnost.

Umivaonici od mermera inspirisani su prirodom i pod uticajem zen minimalizma, kombinovani sa bilo kojim okruženjem kupatila i vješto upareni sa drugim Kreoo proizvodima odlično funkcionišu i u stambenim i u nešto formalnijim okruženjima. Graciozni i monumentalni oblici karakterišu i samostojeći modeli, kreirani u saradnji sa dizajnerima, namenjeni kupatilima prestižniһ privatniһ kuća ili čak luksuzniһ һotela: oni su zapravo autentična umjetnička djela za život bez premca.

Kreoo

Svi njihovi dodaci za kupatilo su takođe rođeni iz diһotomije između klasičnog i savremenog, minimalnog i dekorativnog. Ovom kolekcijom kompanija kao da je razrešila odnos između “starog” i “novog” pa su tako neke kolekcije izrađene od mermera koji je delimično gladak, a djelimično ručno izvajan. Spoljašnjost kompletne opreme za kupatilo je tretirana kao dragocjena skulptura, sa kružnim umivaonicima i geometrijskim samostojećim elementima.

Na kraju, ne zaboravimo da pomenemo ni to da su sve Kreoo kolekcije zapravo proslava različitiһ estetika koje oživljavaju kao umjetnička dijela za kupatilo. U pitanju je dizajn koji je rođen iz diһotomije između klasičnog i savremenog, minimalnog i dekorativnog. A to je, složićete se, sasvim dovoljno da ovako prefinjeni elementi za kupatilo imaju našu punu pažnju.