Šarene silikonske lampe

Brend Džordža Soudena, fokusiran na istraživanje i razvoj novih ideja u osvjetljenju, predstavio je svoju najnoviju kolekciju silikonskih lampi pod nazivom Shades. Ono što je nama svakako najzanimljivije u vezi ove kolekcije jesu gotovo nestvarne šarene nijanse lampi koje su, pritom, dizajnirane tako da u svakom trenutku obezbjeđuju i višestruke mogućnosti konfiguracije.

 

Sowden

Kombinacija LED tehnologije i silikona, koji se koristi kao materijal za difuziju svjetlosti, stvara objekte koji se mogu cijeniti i po funkciji i po estetskom aspektu. Pritom, dobijate mogućnost da u svakom trenutku birate između stonih, podnih, visećih i prenosivih lampi, tako da ne morate brinuti o tome gdje ćete i kako uklopiti primjerak koji ste odabrali za svoj dom – svaka lampa je dizajnirana s namjerom da se savršeno uklopi u postojeći dekor ali i da postane fokusna tačka sobe.

Silikon izdvaja lampe čak i prije nego što ih upalite, dok se boje i proporcije razigrano mjenjaju tokom upotrebe, šireći meko, udobno svjetlo. Sve verzije dijele istu jednostavnost formi, koje se mogu grupisati na različite načine za kreiranje više konfiguracija. Zahvaljujući modularnosti silikonskih komponenti, fantastičnog materijala za difuziju svetlosti, svjetlih boja, dobićete svjetiljku koja će savršeno ispratiti vaše potrebe za osjvetljenjem, ali i vaš stil.

Na kraju, ne zaboravimo da dodamo da je ova kolekcija rezultat istraživanja koje je studio Džordža Soudena sproveo tokom 2020. godine. Ono je obuhvatilo privjeske, stone lampe, podne lampe i baterijsku lampu za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Razigrane i vesele, ove ljupke silikonske lampe su savršen način da osvježite svoj dom u sezoni proljeća, čak i tokom kasnih večernjih sati.