Prostirke za svaku kuhinju

Ideje za kuhinjske prostirke nisu uvijek prva stvar koja nam padne na pamet kada dizajniramo kuhinju, ali u prostorijama s tvrdim podovima one su sjajan način da unesete toplinu i mekoću pod noge kao i  odličan način da unesete osobnost u praktičnost.

Kao svakodnevni prostori koji su u stalnoj upotrebi, izdržljiv kuhinjski tepih može pomoći u zaštiti tvrdih podova, kao i da ublaži zvukove, stvarajući sveukupno mirnije i kućno okruženje.

Bilo da dizajnirate novu kuhinju ili tražite brze kuhinjske ideje kako biste ažurirali svoj prostor, tepisi su jednostavan način da trenutno podignete raspoloženje u prostoru, plus postoji veliki izbor dostupnih.

Little Greene

Kako su kuhinjske prostirke dostupne u ogromnoj lepezi materijala, boja i uzoraka, lako se možete zanijeti pitanjima dizajna, ali kada je u pitanju kako odabrati najbolji kuhinjski pod, postoje važna praktična razmatranja koja treba uzeti u obzir. Uostalom, kao srce doma, kuhinjski podovi su u stalnoj upotrebi i često pokrivaju veću površinu od ostalih prostorija u domu.

 

Plain English

Važno je uzeti u obzir  materijal, posebno u prometnim prostorima kuhinje kao što je kuhinjski trokut – put između sudopera, hladnjaka i štednjaka. Tepisi ili staze napravljene od izdržljivih prirodnih materijala poput vune, jute i sisala dobar su izbor za ova prometna područja, ali pobrinite se da ispod njih postavite podlogu ako ih položite u kuhinji kako biste spriječili klizanje tepiha.

 

Rikki Snyder

 

Podovi od kamena su briljantno rješenje, ali mogu ostaviti utisak hladnoće, pa je potrebno staviti izdržljivu prostirku ili traku od jute ili sisala? Dodajući rustikalni osjećaj, predstavljaju odlične ideje za seosku kuhinju .

 

Future / Darren Chung