Zasluženo dobila “Zlatni grb” grada: Umičević čestitao Neveni Todorović

Svečana akademija povodom Dana grada Banjaluka održana je sinoć u banjalučkoj dvorani Borik u prisustvu više od hiljadu zvanica, a tom prilikom je gospođi Neveni Todorović, inače specijalisti porodične medicine, uručeno najveće priznanje grada Banjaluka – “Zlatni grb”.

Marinko Umičević, odbornik u Skupštini grada Banjaluka i ugledni banjalučki privrednik i humanista, rekao je da je doktorica Todorović apsolutno zaslužila ovo veliko priznanje, za sav njen trud, rad, zalaganje i stručnost koju pokazuje.

“Želim još jednom da joj česitam na ovom značajnom priznanju. Bilo je sinoć prelijepo u banjalučkom hramu sporta”, dodao je Umičević, koji je prošlogodišnji dobitnik “Ključa grada Banjaluka” – najvećeg gradskog priznanja sa poveljom počasni građanin Banjaluke, koje se dodjeljuje pojedincima zaslužnim za razvoj grada na Vrbasu.

Umičević je dodao da su svečanoj akademiji prisustvovale brojne zvanice među kojima je bio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, inače gradonačelnik Beograda, te njegovi rukometni saradnici Vladimir Branković i Darko Savić i mnogi drugi.

N.Sp.