Najšarenija zabava u Dječijoj nedjelji: PROkids je četvrti put sa vama!

Čak i prošle godine, kad nisu mogli da se okupe, mališani su uspjeli da stignu do pet planeta na koje ih je odveo svemirac PROkid. Odvešće ih i ove godine, na već tradicionalnom PROkids festivalu koji će sljedeće subote uljepšati plato ispred Delta Planeta u Banjaluci.

Četvrti po redu, festival u organizaciji kompanije Prointer ITSS koja posluje u sastavu Infinity International Group i ove godine će, u samom finišu Dječije nedjelje, ponuditi mnoštvo radionica, muzike, plesa, glume, zabave.

Organizatori obećavaju da će se mališani u subotu, 9. oktobra odlično provesti, baš onako kako su već navikli na PROKids festivalu koji je, zbog svega što je ponudio, postao omiljeni kutak za dječiju zabavu, ali i učenje i otkrivanje nečeg novog.

„Mališani su zaista bili oduševljeni našim prethodnim izdanjima PROKidsa i zato je svake godine na nama sve veća odgovornost da ih što bolje ugostimo i zabavimo. Prošle godine smo, zbog situacije izazvane pandemijom, festival malo drugačije koncipirali, a ovog oktobra se radujemo što ćemo, poštujući sve mjere, ponovo biti svi zajedno“, poručuju iz Prointera.

Klinci će i ove godine moći da pogledaju predstave Dječijeg pozorišta i obiđu planetarijum, terarijum i akvarijum na Prirodno-matematičkom fakultetu. Zabave i učenja biće i na Planeti sporta, a tu je i nauka o medicini. Na Planeti zdravlja naučiće kako se pravilno peru zubi, šta rade doktori i kako izgleda život ispod mikroskopa.

Za muziku, skečeve i ples, zaduženi su Dječiji hor Jazavac, Baletska škola i Mladi glumci. Za dobru zabavu, Fazonko i maskote, a za atmosferu – igračke i šareni baloni. I, naravno, svi oni koji dođu.