DEEP GREEN: Najmodernija nijansa ove godine

Jesen je idealno vrijeme za promjene u našem domu. Male promjene, poput dekora i boja mogu popraviti naše raspoloženje.

Boje su ključni element u izgledu svakog područja našeg doma, zbog čega je važno napraviti pravi izbor za postizanje idealnog rezultata.
Ove sezone, zelena u najtamnijoj verziji je najmodernija boja i zaslužuje mjesto u vašim ličnim prostorima.

U nastavku teksta donosimo vam nekoliko prijedloga kako da osvježiti svoj životni ili radni kutak.

 

1. PROMJENITE BOJU ZIDOVA

Drastična promjena, ali definitivno će napraviti veliku razliku u vašem enterijeru. Usudite se da izaberete tamnozelenu boju za svoje zidove, dajući tako ojsećaj topline i obezbjeđujući ultra moderno okruženje. Siguran izbor je da ovu nijansu uskladite sa vanvremenskom bijelom ili sa toplijom bež bojom.

 

 

2. IDEALAN IZBOR ZA VAŠU KANCELARIJU

 

Ako još niste shvatili gde tačno želite da dodate tamnu nijansu zelene, onda morate znati da je to savršena nijansa za vašu kućnu kancelariju. To je zato što ova boja ima moć da poveća vašu produktivnost i kreativnost, kao i sve ostale nijanse zelene.

 

 

3. MODERNA KUHINJA

 

Da li želite veliku promjenu koja će potpuno promjeniti izgled čitavog vašeg doma? Ako je tako, onda promjenite izgled vaše kuhinje birajući tamno zelenu kao vodeću boju. Može se savršeno kombinovati sa drvenim i mermernim površinama, za rustičan ili moderan rezultat.

 

 

4. FANTASTIČNO SE UKLAPA SA ZLATNIM DETALJIMA

 

A nakon što je odaberete za svoje prostore, vrijeme je za stilizovanje! Sami možete stvoriti lukuszni stil u svom domu tako što ćete nijansu smaragda kombinovati sa zlatnim detaljima. U idealnom slučaju, usredsredite se na starinske predmete, kao što je veliko ogledalo, stone ili podne lampe i okvire za slike.

 

 

5.  DAJTE POSEBNU AURU SVOJOJ SPAVAĆOJ SOBI

 

Ovim posebnim tonom postići ćete željeni rezultat, dajući romantičnu dimenziju, ali i ugodan karakter. Obojite zid na kojem se nalazi krevet, promjenite posteljinu ili jastuke ili napravite male izmjene, poput dodavanja udobne prostirke ili upečatljivog nameštaja.

 

 

6. MALI DODIRI MOGU NAPRAVITI RAZLIKU

Čak i za vas koji više volite da ostanete vijerni bezbijednijim rješenjima, postoje alternative koje će vam definitivno dati osećaj željene obnove. Odabirom somotske sofe ili odgovarajuće fotelje, mekih jastuka ili čak dekorativnih predmeta, dobićete potpuno svJež enterijer u najmodernijoj boji sezone.

 

MOJ ENTERIJER