10 prizora zbog kojih jesen želimo provesti na terasi ili u vrtu

Jesen – kako čarobno i prelijepo godišnje doba! Priroda nam u to doba godina poklanja svoje najljepše tople boje i poseban ugođaj, a uživati u njima možete i s vlastite terase ili vrtu.

Boravak na terasi ili u vrtu najviše povezujemo s ljetom, ali i jesenski dani mogu se iskoristiti za uživanje na otvorenom.

Prva asocijacija na jesen često nam je povratak hladnoće, kiše i tmurnog vremena, ali daje nam jesen i sunčane dane u kojima ljepota tog godišnjeg doba prepunog bogatim bojama dolazi do punog izražaja.

Za boravak na terasi ili u vrtu tokom jesenskih dana trebat će vam, naravno, toplija odjeća i dekica, a topli ugođaj možete stvoriti i pomoću svijeća i fenjera. Bogatstvo žutih, crvenih i smeđih tonova koje donosi jesen pridonijet će harmoničnoj i umirujućoj atmosferi, a za potpuni doživljaj treba još samo dobro društvo ili dobra knjiga.

Uživajte u prizorima zbog kojih i jesen, koja nam stiže za 13 dana, želimo provesti na terasi ili u vrtu, a možda vam naša fotogalerija pomogne da se i sami inspirišete za stvaranje vlastitog kutka za uživanje u jeseni na otvorenom.

(Zadovoljna.hr)