Počela nagradna igra „Moja kart(ic)a za putovanje“

„Moja kart(ic)a za putovanje“ naziv je nove nagradne igre, koja će trajati od 4. jula do 2. avgusta 2016. godine. Učesnici će imati priliku da osvoje krstarenje Mediteranom za dvije osobe, kao i druge vrijedne nagrade. Organizator nagradne igre je UniCredit Bank Banja Luka, a takmičenje je otvoreno za postojeće i nove korisnike usluga ove banke.

Dvije glavne nagrade su krstarenje Mediteranom za dvije osobe i po 500 KM na poklon kartici, a ove nagrade će osvojiti po jedan postojeći i jedan novi korisnik debitne MasterCard kartice UniCredit banke Banja Luka. Glavnu nagradu za postojeće korisnike će osvojiti klijent banke, koji je u periodu trajanja nagradne igre najviše puta upotrijebi karticu, tj. zbirno bude imao najveći broj transakcija putem MasterCard kartice vezane za tekući račun.

 

Dok će mogućnost osvajanja druge glavne nagrade imati sve osobe koje u periodu od 4. jula do 2. avgusta otvore tekući račun u UniCredit Bank Banja Luka, te podnesu zahtjev za izdavanje MasterCard debitne kartice u nekoj od Filijala ili putem web aplikacije. S tim što svi, koji svoj zahtjev za MasterCard debitnu karticu podnesu putem web-a i otvore račun, će imati dva puta više šanse za dobitak, jer njihovo ime će biti duplicirano u bazi. Srećni dobitnik biće izabran slučajnim odabirom, putem softvera, po okončanju roka za prijavljivanje.

 

Pored ovih, UniCredit Bank Banja Luka poklanja i četiri sedmične nagrade, a za njih mogu da se takmiče svi korisnici Facebook društvene mreže, bez obzira na to da li su korisnici usluga banke.

 

Na zvaničnoj Facebook stranici banke, na adresi facebook.com/UniCreditBankBanjaLuka, nalazi se posebna aplikacija, putem koje svi zainteresovani mogu poslati fotografiju i odgovor na nagradno pitanje „Šta je to bez čega ne biste nikada otišli na putovanje?“. Prijave se takođe mogu slati od 4. jula do 2. avgusta, a stručni žiri će svakog petka odabrati po jedan najkreativniji odgovor te njegovog autora nagraditi kvalitetnim koferom.

 

Kako ističu predstavnici banke, MasterCard debitne kartice UniCredit banke Banja Luka, specifične su po tome što omogućuju beskontaktno plaćanje iznosa do 35 KM, kao i isplatu gotovine bez naknade u zemlji i inostranstvu na više od 19.000 bankomata članica UniCredit grupe.

 

Više informacija o nagradnoj igri „Moja kart(ic)a za putovanje“, ali i drugim aktivnostima banke, moguće je pronaći na zvaničnoj web stranici unicreditbank-bl.ba, kao i pomenutoj zvaničnoj Facebook stranici.