Zavirite u stan poznate voditeljke Ellen DeGeneres

U pitanju je stan u luksuznom naselju Beverli Vest koji se prostire na čak 386 kvadrata.

Njeni životni izbori nerijetko su bili kontroverzni, ali kada je enterijer njenog doma u pitanju, svi moramo da se složimo da je ovo najpraktičniji i najudobniji stan poznatih koji smo do sad vidjeli, piše Glossy.

Kada je objavljeno da Ellen Degeneres prodaje svoj glamurozni stan u Los Anđelesu, mnogi su bili oduševljeni jer je to značilo da će mediji objaviti fotografije njenog doma.

To se i dogodilo, a Ellen je stan prodala možda i brže nego što je sama očekivala.

Ona je za ovaj udoban kutak inkasirala vrtoglavih 5,85 miliona dolara, a kada pogledate njegove fotografije biće vam jasno i zbog čega.

Enterijerom dominiraju jednostavne, svedene, ali elegantne boje, preskup, klasičan namještaj koji nikad ne izlazi iz mode, a pažljivo odabrani, sofisticirani detalji doprinose toplom osjećaju udobnosti i mira.

U pitanju je stan u luksuznom naselju Beverli Vest koji se prostire na čak 386 kvadrata. On zauzima pola sprata moderne i besprijekorno opremljene zgrade, a ima dvije spavaće sobe i kupatila.

Ellen je, kako dodaju američki mediji, ranije posjedovala čitav sprat na kom se nalazi ovaj stan, ali je jednu polovinu prodala.

files4.php files3.php files2.php files1.php files0.php

Stil /  Glossy