Zanimljive kuće za iznajmljivanje

Servis Airbnb koji svojim korisnicima putnicima pruža uslugu iznajmljivanja stanova ili soba u gradovima širom svijeta, redovno odabire neke od najboljih mjesta u kojima mogu odsjesti svi koji to požele, zavisno od financijske situacije.

Srećom, neka od fascinantnih mjesta, stanova i kuća dolaze u prihvatljivim paketima za one željne malo avanturizma i istraživanja po svijetu. Ako nikad niste koristili Airbnb pri putovanju, usluga je vrlo jednostavna.

Na stranici odaberete grad u koji odlazite, sve postavke potrebne za lagodan odmor (poput Wi-Fi mreže, parkinga i sl.), a ovisno o domaćinu i slobodnim terminima ugovara se duljina ostanka.

Ako ste spremni izdvojiti više novca, pred vama stoje čak i noćenja u dvorcu, a oni s manjim budžetom imaju na izbor intrigantne kućice ili kolibice te zgrade vrlo zanimljive arhitekture. Imajte na umu da navedene cijene odgovaraju noćenju po kući ili sobi, tako da se ukupan trošak dijeli na broj gostiju. Pogledajte koja su se mjesta našla na listi kao top izbor Airbnb-a.

airbnb7

Off-grid itHouse, Kalifornija (329 € noć)

airbnb9

Geysir Cottage, Island (228 € noć)

airbnb6

Tile House, Kalifornija (160 € noć)

airbnb8

The Seashell House, Meksiko (206 € noć)

airbnb10

Cubehouse, Rotterdam (135 € noć)

airbnb1

B&B Villa San Gennariello, Italija (60 € noć)

 

airbnb2

Container Home, Mallorca (110 € noć)

airbnb3

Mushroom Dome Cabin, Kalifornija (101 € noć)

airbnb4

Dvorac Kirkby Stephen, Velika Britanija (136 € noć)

airbnb5

ElquiDomos, Čile (174 € noć)

Izvor – journal.hr