ZA SVOJ DOM BIRAJTE NAJBOLJE: “BX kamen” – garancija kvaliteta

Korona virus, smanjen uvoz, ali i velika poskupljenja građevinskog materijala dovela su do toga da se ljudi sve češće odlučuju za prirodni kamen u adaptaciji ili izgradnji stambenih ili poslovnih prostora.

S obzirom na to da je Bosna i Hercegovina područje bogato kamenom, te da ima veliki potencijal u ovoj oblasti, prirodni kamen je u posljednje vrijeme doživio pravu ekspanziju.

Ovaj materijal može se koristiti za različite svrhe u oblasti uređenja vašeg doma, dvorišta, oblaganje i dekoraciju zidova, ograda, stepenica, fontata, bazena, prozora, vrata, tako da se pored enterijera mogu naći i vrlo zanimljivi elementi od prirodnog materijala u oblasti eksterijera.

Ukoliko je prirodni kamen vaš izbor za dvorište trebli bi voditi računa o njegovoj izdržljivosti s obzirom na to da će biti izložen svim spoljašnjim uticajima.

Zato je vrlo važno da prirodni kamen bude samo najboljeg kvaliteta, te da je otporan na uticaje vjetra, kiše, snijega, sunca i slično, a ujedno da lijepo izgleda i da doprinese ljepoti vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

“BX kamen” iz Jajca garancija je kvaliteta i prefinjenosti koja će ukrasiti svaki dom. Imajući u vidu da se eksploatacijom kamena bave nekolko godina, možete biti sigurni da sa njima dobijate dobar kvalitet, najbolju uslugu i vrlo brzu dostavu.

Na raspolaganju imaju različite vrste prirodnog kamena za enterijer i eksterijer, a kombinacija više vrsta kamena u domu stvara pravo umjetničko djelo.

Zaposleni u ovoj kompaniji su tu da vam pomognu savjetima, te da vam daju smjernice kako biste za sebe izabrali najbolje.

“Usljed pandemije korona virusa, smanjenog uvoza i poskupljenja došlo je do konačnog okretanja ka domaćem tržištu. Kada je u pitanju cijena i kvalitet više smo nego konkuretni na tržištu”, kazala je Neda Oroz, menadžer prodaje u “BX kamenu” i dodala da će u aprilu učestvovati na sajmovima u Mostaru i u Beogradu.

S obzirom na to da u svom asortimanu imaju i dekorativni kamen, vaša kuća, dvorište ili vrt izgledaće kao sa naslovne strane svjetskih časopisa o uređenju doma.

Kvalitet prirodnog “BX kamena” je provjeren i dokazan, tako da se možete opustiti i birati  sve ono što vam odgovara.

Nalaze se u okolini Jajca, mjestu Divičani, a kompletan asortiman možete pogledati i na sajtu “BX kamen”. Kontakt telefon za sve dodatne informacije je 063 943 981. Birajte najbolje za vaš dom.

 

(A.M.)